Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Το USB – δονητής!

Είσαι γυναίκα. Βρίσκεσαι στον εργασιακό σου χώρο και το προηγούμενο βράδυ ο σύζυγος προτίμησε να γυρίσει πλευρό από το να σε κάνει «χαρούμενη»;

Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά εξαιτίας των… ορμών σου και προσπαθείς να ανακουφιστείς, χωρίς όμως να σε καταλάβει κανείς; Ακατόρθωτο; Πλέον όχι! Το «ντουέτο» δίνει τη λύση. Από τη μία πλευρά είναι ένα USB τελευταίας τεχνολογίας, η χωρητικότητα του οποίου φτάνει τα 16 GB.

Ωστόσο, η άλλη πλευρά προσφέρει το χαμόγελο που αναζητάς αφού λειτουργεί ως δονητής! Το «εργαλείο» φορτίζεται από την αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας του πλησιάζει το αστρονομικό νούμερο των τεσσάρων ωρών. Θα ήθελα να ήξερα τι κάνετε τόσες ώρες…

Το σημαντικό με το USB-δονητής είναι το γεγονός ότι μπορεί να αγοραστεί ελεύθερα από όλους τους κατοίκους των ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές αμερικανικές πολιτείες διατηρούν νομοθεσία ανάλογη με αυτή ισλαμικών χωρών, όσον αφορά τη δυνατότητα των γυναικών να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα.

Πιο συγκεκριμένα, μόνο για εκπαιδευτικούς (!) λόγους μπορεί να αγοράσει κάποιος δονητή στο Τέξας, ενώ σε περίπτωση που εντοπιστεί παράνομος χρήστης σεξουαλικού βοηθήματος, έρχεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη! Αντίστοιχη νομοθεσία ισχύει σε πολιτείες όπως η Τζόρτζια, η Αλαμπάμα, το Μισισίπι, η Ιντιάνα, η Βιρτζίνια, η Λουιζιάνα, ακόμη και η Μασαχουσέτη.

Όταν ξέρουμε πού θα χρησιμοποιηθεί, αξίζει να πούμε σε καλή μεριά;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει