Τραγικό φινάλε για τον Γάλλο τουρίστα στη Χαλκιδική: Βρέθηκε νεκρός στο ΠήλιοΝεκρός βρέθηκε 46 ημέρες μετά την εξαφάνισή του, ο Γάλλος τουρίστας Guillaume Mattarelli, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε για φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής.

Η σορός του εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κατηγιώργη Πηλίου και Σκιάθου, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά.

Η λήψη του DNΑ, που έγινε με τη συνδρομή της Εισαγγελίας Βόλου και της Εισαγγελίας στη Γαλλία, επιβεβαίωσε τις αρχικές υπόνοιες των λιμενικών, καθώς στον Βόλο, τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία δεν υπήρχε κάποιος αγνοούμενος.

Η σορός που εντοπίστηκε ήταν σε προχωρημένη σήψη και για την ταυτοποίηση κρίθηκε αναγκαία η λήψη DNA, παρά το γεγονός ότι ο άτυχος άνδρας είχε στο πόδι του ένα μεγάλο σημάδι, που οδηγούσε από την αρχή στα στοιχεία του.

Ο νεαρός εκτιμάται ότι έχασε τον προσανατολισμό του ή έπεσε στη θάλασσα το βράδυ μετά τη λήξη του φεστιβάλ.

H Αστυνομία διεξήγαγε έρευνες από την ξηρά, ενώ μεγαλύτερη έμφαση δόθηκε και στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αζάπικου και της νησίδας Πούντα, όπου ψαράς ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα πως είδε στη θάλασσα έναν όγκο να επιπλέει, που του έμοιαζε με άνθρωπο. Ο ίδιος προσπάθησε να προσεγγίσει, αλλά λόγω του κυματισμού δεν τα κατάφερε, έδωσε όμως συγκεκριμένο στίγμα. Όμως οι έρευνες δεν απέδωσαν όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο νεαρός οικονομολόγος επρόκειτο να επιστρέψει στην πόλη Μπεζανσόν το βράδυ Δευτέρας 26 Αυγούστου όμως αυτό δεν συνέβη και οι γονείς του ενημέρωσαν τηλεφωνικά τις αστυνομικές αρχές στην Ελλάδα, ότι όχι μόνο δεν είχε φτάσει, αλλά δεν μπορούσαν και να επικοινωνήσουν μαζί του. Παράλληλα, ήρθαν σε επικοινωνία με το Γαλλικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης για την έκδοση Silver Alert.

Ο Γκιγιόμ Ματαρέλι γεννήθηκε στην πόλη Βέσουλ της Γαλλίας και σπούδασε οικονομικά στην Μπεζανσόν, όπου και διέμενε. Αγαπούσε ιδιαίτερα την ηλεκτρονική μουσική και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Μετά την εξαφάνισή του οι φίλοι του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του και στον ίδιο αν ήταν σε σημείο που μπορούσε να τα δει, να επιστρέψει γρήγορα ή να δώσει σημεία ζωής. Δυστυχώς, όμως, ο Γάλλος οικονομολόγος χάθηκε για πάντα.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1, taxydromos.gr

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει