Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Τραγωδία από κατάρρευση σκηνής σε συναυλιακό χώρο στις ΗΠΑ (Video)

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 40 τραυματίσθηκαν όταν, λόγω του ισχυρού ανέμου, κατέρρευσε σκηνή σε υπαίθριο συναυλιακό χώρο στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ, λίγα λεπτά πριν από την εμφάνιση του αμερικανικού ντουέτου της κάντρι «Σούγκαρλαντ».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, θεατές προσπάθησαν να συγκρατήσουν τμήματα της σκηνής του Hoosier Lottery Grandstand που κατέρρευσε, για να βοηθήσουν τυχόν παγιδευμένους.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι έπνεαν ισχυροί άνεμοι και ότι είχε αρχίσει να βρέχει.

«Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 40 τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία. Ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση», ανέφερε η Υπηρεσία Δημόσιας Ασφάλειας της Ιντιανάπολις.

Ερασιτεχνικό βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει τη σκηνή να καταρρέει από μια βίαιη ριπή ανέμου ενώ ακούγονται τα ουρλιαχτά θεατών.

Το ντουέτο «Σούγκαρλαντ» σε μήνυμά του στο Twitter αναφέρει: »Είμαστε καλά. Προσευχόμαστε για τους οπαδούς μας και το λαό της Ιντιανάπολις. Ζητούμε να κάνετε και εσείς το ίδιο».

Το Hoosier Lottery Grandstand είναι ένας χώρος 15.000 θέσεων. Κάτω από τη σκηνή βρίσκονται καμαρίνια και άλλες εγκαταστάσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει