Τραυλός: «Μπλεγμένος ο Κούγιας»

Συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει με τον κ. Κούγια, έδωσε ο Άγγελος Τραυλός.

Αφού αποκάλεσε «καραγκιόζη» τον ποινικολόγο, είπε πως δωρίζει 100.000€ σε οποιοδήποτε ίδρυμα, εάν αποδείξει ο δικηγόρος (όπως ισχυρίστηκε) πως απειλήθηκε από τον ίδιο με μήνυμα.

«Να πει τον λόγο που πρέπει να’μαι φυλακή και θα μπω μόνος μου» πρόσθεσε. «Θα δείτε πως και ο Κούγιας είναι μπλεγμένος. Έχω συλλέξει στοιχεία. Ο άνθρωπος έχει εμπλακεί σε 32 ομάδες, είναι φύσει αδύνατον να μην είναι μπλεγμένος».

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο στον Βασίλη Σαμπράκο και τον Γιώργο Μαζιά ο κ. Τραυλός

-Είναι πολλά που σας χρέωσε ο Κύριος Κούγιας. Καταρχάς, για την υπόθεση του ΣΔΟΕ και τον έλεγχο που σας έγινε…

«Καταρχάς, βγαίνω και ζητάω λίγη κατανόηση από τον κόσμο. Δεν θα ξαναβγώ, δεν θέλω να κουράζω, είναι η τελευταία φορά. Θα απαντήσω, σε αυτά που μου χρέωσε και δεν θα ξαναμιλήσω. Μετά, μπορείτε να βγάλετε τον κύριο Κούγια όσες φορές θέλετε, αλλά να απαντάει σας παρακαλώ επί της ουσία. Για το θέμα του ΣΔΟΕ η ερεύνα έχει τελειώσει. Του δίνω κάθε δικαίωμα να το ψάξει. Ότι στοιχείο θέλει είμαι στη διάθεσή του. Μπορεί να δει εάν όλα έγινα νομότυπα και σωστά. Η έρευνα ολοκληρώθηκε, έψαξαν τα πάντα. Ας το δει και ο ίδιος».

-Είπε ότι θα έπρεπε ήδη να είστε φυλακή…

« Να μας πει τον λόγο ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε να είμαι φυλακή και εάν αποδειχθεί, θα πάω να μπω μόνος μου»

-Είπε και για την τελευταία υπόθεση που ανήκετε στους 68 κατηγορούμενους…

«Είναι θέμα προς διερεύνηση και θα αποδειχθεί σύντομα ότι όλα αυτά είναι αστεία. Οι δικαστικές αρχές για λόγους εντυπωσιασμού ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να κρύβεται από πίσω δημιούργησαν αυτό το θέμα. Το μόνο κακό είναι πως θα μου ανοίξουν όλους τους λογαριασμούς και αυτό είναι κακό για όλους, επειδή μπορεί να ανακαλυφθούν φορολογικές παραβάσεις. Αλλά μιλάμε για φορολογικές παραβάσεις…»

-Είπε επίσης ότι ανήκετε στους ανθρώπους που έστηναν παιχνίδια. Κάπως αόριστα, αλλά αυτό σας καταλόγισε.

«Μα αοριστίες, είναι γεμάτος. Αυτός είπε ότι είναι μάρτυρας με ονοματεπώνυμο, για αυτό και βγήκε η απόφαση με την Παναχαϊκή. Και θα βγούνε κι άλλα στη φόρα. Είναι και υπέυθυνος ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο Πιλάβιος μου είπε, “Εγώ είμαι δίκαιος, θα δεις”.

Που είναι η δικαιοσύνη στο θέμα της Παναχαϊκής; Προς Θεού, με την ομάδα της Παναχαϊκής δεν έχω τίποτα, με αυτόν τον καραγκιόζη έχω.

Ο άνθρωπος έχει αλλάξει 32 ομάδες στην Ελλάδα. Υπάρχει σοβαρότητα σε όλο αυτό; Και επειδή έχω μαζέψει στοιχεία, θα δείτε πως θα βγουν κι άλλα στην δημοσιότητα και θα είναι και ο ίδιος μπλεγμένος. Είναι φύσει αδύνατον να ασχολείται κάποιος με τόσες ομάδες και να μην έχει μπλεχτεί πουθενά.

-Είπε επίσης πως τον απειλήσατε.

Το προκαλώ. Χαρίζω 100.000€ σε οποιοδήποτε ίδρυμα αύριο, εάν αποδείξει ότι του έστειλα οτιδήποτε απειλητικό. Μια φορά του έστειλα μήνυμα, στο οποίο του έγραφα ότι είμαι ο τάδε και του ζήταγα το mail του. Και βγήκε την άλλη μέρα ο γελοίος και είπε πως τον απείλησα. Και μετά βγήκε σε άλλη εκπομπή και είπε πως τον έπαιρνα με απόκρυψη και το ανακάλυψε. Τον προκαλώ να τα δημοσιοποιήσει να τα δούμε κι εγώ αύριο το πρωί θα δωρίσω 100.000 ευρώ σε οποιοδήποτε ίδρυμα.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει