Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Λαμία

Παραλίγο να θρηνήσουμε πάλι θύματα στη γέφυρα της Express Service

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 22.00΄στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία στο σημείο “καρμανιόλα”, όπου είναι η γέφυρα της Express Service (208 χλμ.),ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου προχθές έγινε το πολύνεκρο τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport, 2 μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κινούνταν στην εθνική οδό με κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα. Πιθανότατα πραγματοποιούσαν καταδίωξη.
Στη μια μηχανή επέβαιναν 2 άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και στην άλλη μόνο ο οδηγός. Από άγνωστη αιτία, στο σημείο που στενεύει ο δρόμος, την ώρα της καταδίωξης οι 2 μηχανές συγκρούστηκαν ελαφρώς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο, να πέσουν και να συρθούν στο οδόστρωμα.

Από την πτώση τραυματίστηκαν οι 2 άνδρες, που ήταν στη μια μηχανή, ενώ πολύ ελαφρά τραυματίστηκε ο αστυνομικός που επέβαινε μόνος του στην άλλη μηχανή.

Στο σημείο που έγινε το τροχαίο επικράτησε πανικός, γιατί εκείνη την ώρα είχε μεγάλη κίνηση στην εθνική οδό και τα ασθενοφόρα και τα περιπολικά της αστυνομίας κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο.
Μάλιστα για αρκετή ώρα διεκόπη και η κυκλοφορία.

Οι 2 αστυνομικοί διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου αυτή την ώρα υποβάλλονται σε εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Στο νοσοκομείο κατέφθασαν πολλοί συνάδελφοί τους και αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας, ενώ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, που ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας των τραυματισμένων αστυνομικών.

Πηγή – LamiaReport

Μπορεί επίσης να σας αρέσει