Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στο λιμάνι της ΜυτιλήνηςΤρία άτομα συνελήφθησαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, γιατί μετά από έλεγχο βρέθηκαν να κατέχουν κάνναβη και ηρωίνη.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, το πρωί της Πέμπτης στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης σε έλεγχο που έκαναν κατά τον κατάπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου εντόπισαν μια 44χρονη από την Ουκρανία να κατέχει μέσα σε χειραποσκευή μία πλαστική συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, καθαρού βάρους πέντε κιλών, εννιακοσίων δύο γραμμαρίων και δεκαοκτώ εκατοστών του γραμμαρίου (5.902,18gr), όπως επίσης και μία πλαστική συσκευασία με ηρωίνη, βάρους τριακοσίων ογδόντα έξι γραμμαρίων και σαράντα τριών εκατοστών του γραμμαρίου (386,43gr).

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στο λιμάνι της Μυτιλήνης Γραφείο Τύπου Λιμενικού Σώματος

Στη συνέχεια, σε προκαθορισμένο ραντεβού στην περιφερειακή οδό Μυτιλήνης-Καλλονής, προσήλθαν ένας 46χρονος Ελληνας και ένας 37χρονος Αλβανός ως οδηγός και συνοδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, για να παραλάβουν τις ναρκωτικές ουσίες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 46χρονου, όπου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, το Ε.Ι.Χ. όχημα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το συνολικό χρηματικό ποσό των χιλίων ενενήντα ευρώ 1.090 ευρώ.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018, 04:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει