Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Τρικυμία εν κρανίω επικρατεί στην κυβέρνηση»!

Κυβερνητικό αλαλούμ χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν στο βασικότερο ίσως τομέα της οικονομίας, την ελληνική ναυτιλία, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πλήρη αντίθεσή του έχει εκφράσει ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Χ. Παμπούκη, για την κατάργηση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γ. Μιχελάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού για το ότι ήταν «λάθος κίνηση» η κατάργηση του συγκεκριμένου υπουργείου από την κυβέρνηση, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην αρχή κατήργησαν το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Στον πρώτο ανασχηματισμό το επανασύστησαν.
Στον δεύτερο, το καταργούν και πάλι! Έρχεται ο κ. Παμπούκης και ομολογεί ότι αυτό ήταν λάθος!

Μάλιστα, ο ίδιος «νίπτει τας χείρας του», λέγοντας ότι «εγώ έχω θέσει τον προβληματισμό μου στον πρωθυπουργό. Έχω κάνει το καθήκον μου. Από εκεί και πέρα το πρόβλημα δεν είναι δικό μου!».
Τρικυμία εν κρανίω..! Κυβερνητικό αλαλούμ, δυστυχώς, σε έναν από τους βασικούς πρωταθλητές της οικονομίας, όπως είναι η Ελληνική Ναυτιλία.

Να θυμίσουμε ότι πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι η σύσταση αυτόνομων υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας και Τουρισμού», καταλήγει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει