Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Τσάκας Speaking: "Καλύτερα να σφύριζε ο κύριος Μαρινάκης"

Ο εκπρόσωπος… του Πρίγκιπα Σουλτάν άφησε αιχμές για τον ορισμό του Γιάχου στο σαββατιάτικο ντέρμπι, τον χαρακτήρισε “ερυθρόλευκο παιδί”, ενώ κατηγόρησε την “πράσινη” ΠΑΕ ότι συνεργάστηκε με τους Πειραιώτες για να μην μπορέσει να πάει στο Φαληρικό γήπεδο.

Ο Τσάκας μίλησε ακόμα για τον οικονομικό έλεγχο που γίνεται στην ΠΑΕ, την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, τον Ροναλντίνιο και το… πρωτοχρονιάτικο λαχείο Σικαμπάλα!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου απάντησε!! “Θέλω όμως να πω ότι δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Αυτό που φοβόμαστε και έλεγαν οι πληροφορίες μας εδώ και μέρες, ότι δηλαδή γίνονται κάποιες μεθοδεύσεις απ’ την αρχή της εβδομάδας δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο κύριος Βασσάρας και ο κύριος Σαρρής όρισαν ένα… ερυθρόλευκο παιδί, τον κ. Γιάχο να σφυρίξει στο ντέρμπι”.

-Κάνετε μια σοβαρή καταγγελία;

“Το καταγγέλουμε ευθέως. Αφού δεν το κάνει ο επίσημος Παναθηναϊκός, το καταγγέλουμε εμείς. Καλύτερα για μας θα ήταν να σφύριζε ο κύριος Μαρινάκης παρά ο κ. Γιάχος. Μήπως δεν έγιναν διάφορα νομικά τερτίπια και έτσι αποκλείστηκε απ’ τους υποψήφιους να σφυρίξουν ο κύριος Κάκκος”;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει