Τώρα και στους δικούς μας δρόμουςτου Νίκου Βιτσιλάκη

Ένα ακόμα σίριαλ έφτασε στο τέλος του και το πολυσυζητημένο σπαθί της Suzuki είναι εδώ και ακονίζεται για “ξυραφένιες” βόλτες!

Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που επαναφέρει στο προσκήνιο μια άλλη εποχή και η οποία ευελπιστεί να συγκεντρώσει τα βλέματα μοτοσυκλετιστών κάθε ηλικίας και γούστου. Είναι στιλάτη, είναι εντυπωσιακή, φοράει έναν κινητήρα θρύλο (αυτόν του GSX-R1000 K5) και με την προσεγμένη της -κλασσική Suzuki- κατασκευή και ξεχωριστή εμφάνιση δείχνει σίγουρη για την πορεία της στον εμπορικό στίβο.

Αναβιώνει ένα μοντέλο που εμφανίστηκε το μακρινό 1981 και το οποίο, όπως ισχυριζόταν η ίδια η Suzuki, ήταν η ταχύτερη μοτοσυκλέτα μαζικής παραγωγής εκείνη την εποχή. Το Katana του 2019 έχει σχεδιαστεί στη Μπολόνια από τον σινιόρε Rodolfo Frascoli του Ιταλικού οίκου Engines Engineering και με τα 150 άλογα του τετρακύλινδρου εν σειρά κινητήρα του υπόσχεται ενδιαφέρουσες οδηγικές εμπειρίες. Περισσότερα όμως για το μοντέλο μπορείτε να δείτε στην πρώτη παρουσίαση που του έχουμε κάνει εδώ.

Το Katana 1000 διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά, στην τιμή των 13.695€ και σε δύο χρωματισμούς (μαύρο και ασημί), για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας.

Μέχρι να το οδηγήσουμε, ας δούμε στο video που ακολουθεί τις εντυπώσεις του ιάπωνα Nobuatsu Aoki, παλιού αναβάτη στο MotoGP.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019, 09:00

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει