Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Υπάλληλοι του Νοσοκομείου Αιγίου οι ληστές του χρηματοκιβωτίου;

Βαρύτατες ευθύνες σε τέσσερις υπαλλήλους του νοσοκομείου Αιγίου επιρρίπτει έρευνα των ελεγκτών που διερεύνησαν την περίεργη υπόθεση της κλοπής του χρηματοκιβωτίου με τα 96.000 ευρώ, στις αρχές Ιουλίου. Το πόρισμα αφήνει αιχμές και για άλλες δυο σοβαρές υποθέσεις που συνέβησαν στο ίδρυμα τον τελευταίο καιρό.

Οι τέσσερις υπάλληλοι που θεωρούνται ύποπτοι στο ογκώδες πόρισμα των 300 σελίδων το οποίο παραδόθηκε στον Γενικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας, είχαν την ευθύνη για τη φύλαξη του χρηματοκιβωτίου που έξανε “φτερά” χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του γραφείου όπου ήταν τοποθετημένο.

Η έρευνα έφερε στο φως και σε μία σειρά από διαρκείς ατασθαλίες που είχαν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο και δείχνουν ότι λειτουργούσε ένας είδος “παραμάγαζου” κάτω από τη μύτη των εκάστοτε διοικητικών παραγόντων. Μεταξύ αυτών, είναι η κλοπή του… μηχανήματος αυτόματης ανάληψης από το ισόγειο του νοσοκομείου και μια περίεργη πυρκαγιά στα χειρουργεία, όπου πάλι εμφανίζεται σχέση των συγκεκριμένων υπαλλήλων. Ήδη, η Αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία για την υπόθεση της κλοπής και τώρα ερευνά αν τα τρία περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει