Υπέρ της συνέχισης των πρωταθλημάτων η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020, 20:38

Υπέρ της συνέχισης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης, με την προϋπόθεση της πραγματοποίησης των απαραίτητων τεστ για τα οποία πρέπει να εξασφαλιστεί το κόστος, τάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων της Α1 ανδρών και της Α΄ Εθνικής γυναικών, κατά την τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η ΚΟΕ.

Στη συζήτηση είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΔΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ), τον Σύνδεσμο Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ), τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ).

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή τη φορά στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν όλα τα σωματεία των δύο κορυφαίων κατηγοριών, που εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του αθλήματος και τη βιωσιμότητα των ίδιων, μετά τα νέα περιοριστικά μέτρα που τέθηκαν από σήμερα σε ισχύ. Εκτός του θέματος της συνέχισης των πρωταθλημάτων, συζητήθηκαν ακόμη ζητήματα που αφορούν το άνοιγμα των κολυμβητηρίων και τη λειτουργία των ακαδημιών.

Ο συγκερασμός όλων των απόψεων και των προτάσεων καταγράφηκε από τους ανθρώπους της ΚΟΕ και αύριο Τετάρτη (4/11) το πρωί θα περιληφθεί σε σχετική επιστολή που θα αποσταλεί στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020, 20:39

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει