Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Υπολόγιζαν χωρίς τον ταξιτζή

Οδηγός ταξί βοήθησε στη σύλληψη αλλοδαπών ληστών

Η παρατηρητικότητα ενός οδηγού ταξί στο Ηράκλειο οδήγησε στην σύλληψη δύο Ρουμάνων που διακινούσαν πλαστά χαρτονομίσματα και επιδίδονταν σε κλοπές. Το μεσημέρι συγκεκριμένα του Σαββάτου επιβιβάστηκαν στο ταξί του 41χρονου οδηγού ταξί δύο Ρουμάνοι, ηλικίας 33 και 34 ετών, με προορισμό το Αρκαλοχώρι.

Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής του κομίστρου ένας από τους δύο επιβάτες, έβγαλε να πληρώσει με χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, που ήταν πλαστό.

Ο οδηγός ταξί, σύμφωνα με το flashnews.gr, αντιλήφτηκε αμέσως τη «κομπίνα». Άφησε τους δύο Ρουμάνους στο σημείο και πήγε απευθείας στο Αστυνομικό τμήμα για να τους καταγγείλλει.

Αστυνομικοί ανέλαβαν από εκεί και πέρα δράση, αναζήτησαν τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Κατά την ενεργούμενη προανάκριση προέκυψε ότι ανωτέρω συλληφθέντες είναι δράστες κλοπής που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα την 10-09-2011 έως 28-10-2011 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γαρίπας Δήμου όπου είχαν αφαιρέσει από δυο ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια, έξι χρυσές αλυσίδες λαιμού, μία χρυσή ταυτότητα και έξι χρυσά δακτυλίδια, συνολικής αξίας περίπου δέκα (10.000) χιλιάδων ευρώ περίπου κατά δήλωση παθόντων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει