Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Φιλοναζιστικό blog της ΔΑΚΕ Μεσσηνίας

Σε εσωτερικό θέμα της ΝΔ έχει εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα η ύπαρξη ενός φιλοναζιστικού blog της ΔΑΚΕ, και μάλιστα των Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας.

Οι blogers της συνδικαλιστικής οργάνωσης της ΝΔ γράφουν ότι η εβραϊκή κοινότητα είναι ένα ξεχωριστό και ανεξάρτητο κράτος μέσα στην Ελλάδα, τα μέλη της οποίας έχουν ιδιαίτερη φορολογική μεταχείριση.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: “Ο ελληνικός λαός στραγγίζεται και από τις τελευταίες σταγόνες αίματος που του έχουν απομείνει, η Ελλάδα βγαίνει στο σφυρί για να ξοφληθούν οι τοκογλύφοι, παραχωρείται κυριολεκτικά στους τοκογλύφους, και το κράτος των Εβραίων στο εσωτερικό της χώρας μένει στο απυρόβλητο: Δεν του αγγίζουν ούτε μια τρίχα από τα σκανδαλώδη προνόμιά του…”

Σε άλλο κείμενο κατηγορούν τη Γερμανία για νεοναζισμό, με την Ανγκέλα Μέρκελ να χαρακτηρίζεται ως χαφιές και την Ευρωπαϊκή Ένωση σαν παρέα. Αλλά και πίσω από την πολιτική της Γερμανίας και της ΕΕ για εκείνους κρύβονται πάλι οι Εβραίοι.

Το παιχνίδι των τελευταίων παίζουν και οι τραπεζίτες, όπως οι κύριοι Προβόπουλος, Παπαδήμας και Γκαργκάνας, οι οποίοι θεωρούνται υπαίτιοι για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Κατά τη γνώμη τους οι οικονομολόγοι μαζί με τους πολιτικούς είναι προδότες και θα έπρεπε να δικαστούν σαν δωσίλογοι και συνεργάτες των σύγχρονων Ναζί.

Παραθέτουμε ένα ακόμη χαρακτηριστικό απόσπασμα κειμένου τους:

“Αυτό το δάκτυλο θα το δείχνουν όλο και συχνότερα οι Γερμανοί, γιατί είναι πιεσμένοι. Ο πονηροί Εβραίοι τούς έσπρωξαν βίαια πάνω στους άλλους και τώρα θα πρέπει να κερδίσουν τη μεταξύ τους σύγκρουση. Τώρα κρίνεται ο πόλεμός τους και δεν θα είναι εύκολος. Ποτέ δεν είναι εύκολος ένας πόλεμος, όταν πρέπει να κατακτηθούν ολόκληρα κράτη. Ποτέ δεν είναι εύκολος ένας πόλεμος, όταν το μόνο μέσο που έχεις για να τον κερδίσεις είναι προδοτικές ηγεσίες δωσίλογων Γιωργάκηδων.”

Ο φιλοναζί ιστότοπος της ΔΑΚΕ αποσύρθηκε την περασμένη Πέμπτη, μετά τις αντιδράσεις αλλά και τους φόβους ότι θα χρεωθεί στην ΝΔ και προσωπικά στον κ. Σαμαρά που κατάγεται από την Μεσσηνία.

Αλλά οι σελίδες-ντοκουμέντα παραμένουν στο διαδίκτυο…

Πηγή – tvxs.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει