Φοβερή Ντραγκομίροβα και στον ακοντισμό


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, 21:35

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) έχει στην κατοχή της τρία πανελλήνια ρεκόρ στον ανοιχτό κι ένα στον κλειστό στίβο σε ατομικά και σύνθετα αγωνίσματα.

Το βασικό της αγώνισμα είναι τα σύνθετα, ωστόσο σε κάθε της εμφάνιση σε ατομικό αγώνισμα είναι εξίσου ανταγωνιστική και ικανή να πετύχει επιδόσεις, που της δίνουν τη διάκριση. Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 της Λάρισας επέλεξε να κάνει την έκπληξη.

Να αφήσει τα… αγαπημένα της αγωνίσματα που είναι το μήκος και η σφαιροβολία ή ακόμη και το ύψος, στο οποίο θα ήταν νικήτρια με βάση το ατομικό της ρεκόρ κι επέλεξε να δοκιμάσει στον ακοντισμό. Ένα αγώνισμα στο οποία δεν συνηθίζει να μετέχει σε ατομικό επίπεδο.

Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στη νίκη με βολή στα 50,68 μ., που είναι ατομικό της ρεκόρ, κορυφαία επίδοση φέτος στη χώρα στην κατηγορία της. Μάλιστα το 50,68 μ. είναι βολή καλύτερη από το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ριέτι. Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει από τη χώρα μας, μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου με λαμπρό μέλλον. Η νεαρή πριν τα 50,68 μ. είχε πετύχει 49,92 μ., επίδοση που επίσης ήταν ρεκόρ της, ενώ στην πέμπτη της βολή είχε 50,50 μέτρα.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Ελένη Δήμα (ΓΣΦΑ Άργους Αριστέας), που ήταν δεύτερη με 50,28 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ. Η 17χρονη, που πέτυχε την μεγάλη βολή στην έκτη και τελευταία της προσπάθεια, είχε δύο ακόμη βολές πάνω από τα 48,00 μ. την δεύτερη, στα 48,93 μ. και την πέμπτη στα 49,82 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό κατέκτησε η Καλλιόπη Μεϊμάρη (Εν. Καζώνης- Κάλυμνος 2000) με 41,00 μέτρα.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, 21:37

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει