Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Φονικό στη λαϊκή αγορά Αμαλιάδας, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους (Video)

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι. Η λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας κατάμεστη από κόσμο. Εκατοντάδες ανυποψίαστοι καταναλωτές ψωνίζουν. Ξαφνικά, ένας 32χρονος άνδρας με ένα δίκαννο, πυροβολεί δύο φορές. Τη μία φορά έναν 29χρονο άνδρα, από την Αμαλιάδα και τη δεύτερη μία 17χρονη κοπέλα, από την ίδια πόλη.

Ο άνδρας πέφτει νεκρός και η κοπέλα τραυματίζεται σοβαρά. Επικρατεί πανικός και τρόμος. Πίσω από τα αυτοκίνητα και από τους πάγκους, μικροπωλητές και πελάτες προσπαθούσαν να προφυλαχτούν από τους πυροβολισμούς.

Σοκαρισμένοι, οι αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούν να πιστέψουν τι συμβαίνει. Σε λίγη ώρα, ασθενοφόρα μεταφέρουν το νεκρό και τη τραυματισμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Νεκρός είναι ο Γεράσιμος Κ. 29 χρόνων, από την Μυρτιά, κουνιάδος της 17χρονης και σοβαρά τραυματισμένης Αθανασίας Μ. Ο 32χρονος δράστης Σπύρος Α. συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης συζούσε στη Μυρτιά με την Αθανασία Μ., όμως πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας της 17χρονης πήγε στη Μυρτιά και πήρε την κόρη του, με την δικαιολογία πως δεν της έκανε καλή ζωή ο δράστης.

Ο 32χρονος το έφερε βαρέως και σήμερα το μεσημέρι πήρε το δίκαννο, πήγε στη Λαϊκή Αγορά της Αμαλιάδας και σκόρπισε το θάνατο και τον πανικό.

Πηγή – IliaPress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει