Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

«Χαίρομαι για Βόλο και Καβάλα»

Την χαρά του για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα θα΄χουν την δυνατότητα την επόμενη σεζόν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στο onsports, σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αλέξη Κούγια:

«Θα έλεγα ότι κάτα κάποιο τρόπο χαίρομαι που δίνετε η ελπίδα σε αυτές τις ομάδες να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα και την επόμενη σεζόν. Χαίρομαι που δύο πόλεις πανηγυρίζουν. Κάνω έκκληση ωστόσο, να φροντίσουν οι αρμόδιοι φορείς μετά από την συγκεκριμένη απόφαση, να απομακρυνθούν οριστικά οι Μπέος και Ψωμιάδης από το ποδόσφαιρο και να μην εμφανιστούν αχυράνθρωποι στην θέση τους.

Αυτό βεβαίως είναι θέμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, των Κυβερνήσεων αλλά και της ΕΠΟ. Απευθύνω την συγκεκριμένη έκκληση, στο όνομα όλων των τίμιων ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».

Για όσους χαρακτηρίζουν σκανδαλώδη την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ο κ. Κούγιας τόνισε:

«Τα πρόσωπα που απαρτίζουν την επιτροπή είναι έντιμοι άνθρωποι. Τιμώ την απόφαση, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική μου στα 36 χρόνια της δικηγορικής διαδρομής μου».

Τέλος και αναφορικά με τον τριετή αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου για τα επόμενα πέντε χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σχολίασε:

«Η ΟΥΕΦΑ δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά από την στιγμή που υπάρχει καταδίκη του Ολυμπιακού Βόλου για στημένα παιχνίδια…».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει