Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

ΧΑΡΜΑΝΗΣ: “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθούμε”

Το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ περιμένει το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου για να προχωρήσει στα επόμενα βήματα υπεράσπισης των συμφερόντων της ομάδας.

Όπως δήλωσε ο κος Χαρμάνης υπάρχει διαβεβαίωση από την Ομοσπονδία πως θα στείλει το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας επιτροπής στον Ολυμπιακό την Δευτέρα:
«Κατανοούμε πως το σκεπτικό της απόφασης δεν είναι 8 σελίδες σαν το αντίστοιχο της Λίγκας και γι’αυτό περιμένουμε.Χρειαζόμαστε το σκεπτικό αφού σύμφωνα με αυτό θα πάμε στο CAS για να δικαιωθούμε πλήρως.Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι ευσεβείς πόθοι των αντιπάλων μας»,δήλωσε ο κος Χαρμάνης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου με το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ στα χέρια θα μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση από την UEFA στο CAS για την εσφαλμένη απόφασή της αποβολής του συλλόγου από το φετινό Europa League.
Επίσης θεωρείται σίγουρη η προσφυγή στο CAS και για την υπόθεση των -10 βαθμών,όπου ο Ολυμπιακός θα ζητήσει μείωση ή ακόμα και εξάλειψη της ποινής.

Παράλληλα, ο κύριος Χαρμάνης, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» ανέφερε:

«Aπό την ΕΕΑ εστάλη στα γραφεία της ομάδας έγγραφο. Μας το έστειλαν και εγγράφως χθες. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα και θα πάρουμε κανονικά άδεια, περιμένουμε το σκεπτικό της Επιτροπής Εφέσεων για την αφαίρεση των 10 βαθμών. Μόλις το πάρουμε θα προσφύγουμε στο CAS για το -10. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη δικαιωθούμε. Μετά θα καταθέσουμε αγωγή στην UEFA για διαφυγόντα κέρδη με αφορμή τον αποκλεισμό μας από το Γιουρόπα Λιγκ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει