Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Χρήστης ναρκωτικών ο 21χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης στη ΡόδοΜε την κατάθεση της μητέρας του 21χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο συνεχίστηκε την Παρασκευή η κυρία ανάκριση που πραγματοποιείται από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δημοκρατικής», για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται, τόσο στο προκαταρκτικό στάδιο της προανάκρισης όσο και στην πορεία μετά την απολογία των κατηγορουμένων και την έκδοση διάταξης για την προσωρινή τους κράτηση, γίνεται μνεία για προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά του 21χρονου κατηγορούμενου.

Ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό συγκεκριμένα ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου του είχε χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα χωρίς όμως να διευκρινιστεί η σύστασή του.

Η μητέρα του φέρεται στην κατάθεσή της να είπε ότι ο 21χρονος παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Η μητέρα του 21χρονου εστίασε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στο χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Πηγή: dimokratiki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 08:54

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει