Ψάχνουν τα λύτρα της απαγωγής-μαϊμού στην Καβάλα


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, 11:34

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση από το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019 στα Αμισιανά της Καβάλας, με τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας να έχουν μπει σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και να την έχουν κάνει φύλο και φτερό, αποκλείοντας την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost, οι αστυνομικοί συνέλλεγαν εδώ και μήνες στοιχεία, μέχρι να φτάσουν στη μεγάλη και αιφνιδιαστική επιχείρηση, ενώ συνέλαβαν εκπροσώπους της αντιπροσωπείας και προσανατολίζονται και σε προσαγωγές άλλων ατόμων.

Όπως μεταδίδει το kavalapost, η αστυνομική επιχείρηση φαίνεται ότι συνδέεται με τους ληστές με τις μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου, όταν οι δράστες τον Ιανουάριο του 2019 εισέβαλαν στο σπίτι ιδιοκτήτη εταιρείας security και υπό την απειλή όπλου και με την πρόφαση πως έχουν απαγάγει την κόρη του, τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας του στον Αμυγδαλεώνα. Εκείνος πίστεψε πως το 5χρονο παιδί του κινδύνευε και αποφάσισε να συνεργαστεί. Εκεί, τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 4,2 εκ. ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν.

 

Σκάβουν με σκαπτικό μηχάνημα στο προαύλιο της αντιπροσωπείας

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι αναζητούν τα χρήματα από την προαναφερθείσα υπόθεση.

Μάλιστα, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, με σκαπτικό μηχάνημα όργωσαν στην κυριολεξία τον προαύλιο χώρο της αντιπροσωπείας και σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν ένα στρατιωτικό λουκάνικο με περίπου 500.000 ευρώ, ενώ αναζητούν και τα υπόλοιπα χρήματα, με την επιχείρηση να συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή.

Με πληροφορίες από kavalapost.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, 12:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει