Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ψηφίζουν Βόλος, Καβάλα!

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα θα ψηφίσουν κανονικά στις εκλογές της Πέμπτης για τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, καθώς η διοργανώτρια αρχή προτίθεται να τους το επιτρέψει, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πουθενά στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Μπορεί να μην έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας και τη Σούπερ Λιγκ και να έχουν υποβιβαστεί στη Δ’ Εθνική, όμως η διοργανώτρια αρχή σκοπεύει να δώσει τη δυνατότητα στους εκπροσώπους των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας να ψηφίσουν στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο!

Μάλιστα, έχουν αφαιρεθεί και απ’ όλους τους πίνακες, ενώ η Λίγκα έχει βγάλει και τα σήματά τους από τις ομάδες, που συμμετέχουν στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο, πιθανότατα θα δώσει στους δυο συλλόγους δικαίωμα ψήφου, με τη δικαιολογία ότι η αποβολή τους από το πρωτάθλημα δεν έχει επέλθει ακόμη αυτοδικαίως και πως από την απόφαση της ΕΕΑ μέχρι σήμερα έχει προκύψει εκκρεμοδικία λόγω της προσωρινής διαταγής που έχει εκδώσει το διοικητικό εφετείο και της αναμονής για την απόφαση επί της αίτησης αναστολής.

Έτσι, προκύπτει θέμα νομιμότητας, καθώς οι δυο προαναφερθέντες σύλλογοι δεν έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής. Τέλος, να σημειωθεί ότι η διαδικασία θα είναι τυπική, με δεδομένο ότι μοναδικός υποψήφιος είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει