Νέα, Πολιτική, Οικονομία, Διεθνή

Ωχ… Παναγία μου!

Παραμονή της Παναγίας, ο Μανόλο Χιμένεθ θα χρειαστεί να κάνει πολλές φορές το σταυρό του. Όχι μόνο για να καλυφθούν με μεταγραφές τα πολλά κενά της ομάδας, αλλά και για να σταματήσει η κακοδαιμονία των τραυματισμών, που πλήττει την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες.

Ο Τραϊανός Δέλλας ένιωσε στην προπόνηση της Κυριακής ενοχλήσεις στο ισχίο και έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία εν όψει του αγώνα με τη Ντιναμό Τιφλίδας την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, αλλά χρειάζεται προσοχή και συντήρηση. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Λεονάρντο μία μέρα μετά τη χρησιμοποίησή του με τους βασικούς στη δοκιμή του Μανόλο Χιμένεθ υπέστη κάκωση στον ώμο (ακρωμιοκλειδικής συνδέσμωσης) και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Το παρήγορο είναι πως το πρόβλημα του Στιβ Μπέλεκ, που χθες είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον αστράγαλο, φαίνεται επιπόλαιο, καθώς ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ με την ομάδα προπονήθηκε ο υπό δοκιμήν 20χρονος μέσος Φώντας Φέτσης. Η γιορτή της Παναγίας θα είναι… εργάσιμη για τους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς προγραμματίστηκε προπόνηση στις 19:30.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει