Όγδοη θέση για την Εθνική ΝεανίδωνΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, 19:24

Με την κατάκτηση της όγδοης θέσης στο πρόγραμμα με τις πέντε κορδέλες έκλεισε η πρωτοεμφανιζόμενη Εθνική ανσάμπλ Νεανίδων την παρουσία της στο Βουκουρέστι, στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Ιρίνα Ντελεάνου», όπου έκανε τα «αποκαλυπτήρια» των προγραμμάτων της και μέτρησε τις δυνάμεις της ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που ακολουθεί σε δύο εβδομάδες.

Στη δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων, η ελληνική ομάδα (Ελπίδα Εγγλέζου, Ειρήνη Κονιστή, Μαριέτα Τοπολλάι, Ιωάννα Τριανταφυλλοπούλου, Ραφαηλία Φουρλή, αναπληρωματική: Ευτυχία Δωδεκάτου) συγκέντρωσε 20,500 β. στις 5 κορδέλες (8η θέση στο αγώνισμα) και σε συνδυασμό με τους 25,650 β. της πρεμιέρας στις 5 μπάλες έφτασε σε άθροισμα τους 46,150 βαθμούς, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στον σύνθετο αγώνα μεταξύ των 14 χωρών που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Για τις 15χρονες Ελληνίδες αθλήτριες, το διεθνές τουρνουά της ρουμανικής πρωτεύουσας αποτέλεσε πρόβα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα φιλοξενηθεί στη Βάρνα της Βουλγαρίας (9-13 Ιουνίου).


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021, 19:26Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει