Έμποροι Ενάντια στην κρίση: Το 2016 να είναι μια καλύτερη χρονιά με αλληλοστήριξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Από την πλευρά μας, με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς, δεν θα θέλαμε να ευχηθούμε με ένα κοινό και τυπικό τρόπο! Προφανώς ευχές για μια Καλή Νέα Χρονιά είναι δεδομένες και τις εκφράζουμε από την καρδιά μας προς όλους και όλες τους/τις συναδέλφους καθώς επίσης και στο καταναλωτικό κοινό.

Θα θέλαμε επίσης να ευχηθούμε υγεία κυρίως αλλά και πρόοδο και προκοπή, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τόσο ως Εμπορικός κόσμος όσο κι ως κοινωνία γενικότερα.

Αλλά επειδή είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι οι ευχές είναι το ένα σκέλος για μια καλή χρονιά (τουλάχιστον για να είναι το 2016 κάπως καλύτερο από το 2015).Το άλλο σκέλος είναι η προσπάθεια που θα καταβάλει ο καθένας από την πλευρά του για να γίνει η χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη. Άλλωστε “συν Αθηνά και χείρα κίνει”.

Ως “Έμποροι Ενάντια στην Κρίση” θεωρούμε ότι βήματα σε μια καλύτερη κατεύθυνση μπορούν να γίνουν μόνο με αλληλεγγύη, αλληλοστήριξη και συλλογική δράση και διεκδίκηση. Στο δύσκολο τοπίο που διαφαίνεται να υπάρχει και το 2016, ειδικά με την όλο και σκληρότερη εφαρμογή μνημονιακών μέτρων λιτότητας, τη διάλυση του ασφαλιστικού και την φοροκαταιγίδα, η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί ούτε μέσα από λογικές απραξίας ούτε κι ατομικών λύσεων.

Καλούμε λοιπόν το σύνολο των συναδέλφων τη νέα χρονιά να συμμετέχουν στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου & Ν. Ιωνίας ακόμα πιο έντονα κι ακόμα περισσότεροι. Από την πλευράς μας δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο ΕΣΒ να είναι ένας δραστήριος σύλλογος στην κατεύθυνση της ουσιαστικής υπεράσπισης των δικαιωμάτων του Εμπορικού κόσμου και να ξεφύγει από “τάσεις” απραξίας.

Τέλος καλούμε το καταναλωτικό κοινό και το 2016 να στηρίξει με τις αγορές του την τοπική αγορά και τις τοπικές επιχειρήσεις. Είμαστε σίγουροι ότι ο Εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος θα συνεχίσει την προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού καθώς και για την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Πρέπει λοιπόν στην περίοδο της κρίσης κι όχι μόνο να στηριχτεί από όλους μας η τοπική οικονομία ώστε τα χρήματα να μένουν στον τόπο μας και να επιστρέφουν στην τοπική κοινωνία.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και όλες!


Μπορεί επίσης να σας αρέσει