Έχει σταθεί και με το παραπάνω στο ύψος των περιστάσεων

Όταν η συντοπίτισσα Κατερίνα Παπανάτσιου υπουργοποιήθηκε, ήταν πολλοί λίγοι εκείνοι που είχαν πιστέψει ότι θα τα καταφέρει. Κάποιοι μάλιστα χαμογελούσαν ειρωνικά. Και όμως… η Κατερίνα Παπανάτσιου, χαμηλών τόνων, μετά από τόσους μήνες έχει αποδειχθεί κάτι παραπάνω από συνεπής έναντι των ομολογουμένως πάρα μα πάρα πολύ δύσκολων απαιτήσεων της θέσης της, διαδεχόμενη -και ας μην το ξεχνάμε αυτό- τον πολύπειρο Τρύφων Αλεξιάδη.

Το κυριότερο ωστόσο προσόν της Κατερίνας, όπως αποδεικνύεται στο πέρας του καιρού, είναι αφενός η πίστη στο πρωθυπουργικό πρόγραμμα και αφετέρου η πολιτική νηφαλιότητα με την οποία το εφαρμόζει.

Ας είμαστε ρεαλιστές, κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της, σ’ ένα τόσο κρίσιμο για την εποχή και την συγκυρία υπουργείο… Και όμως… η Κατερίνα όχι μόνο το διαχειρίζεται, όπως μεταφέρουν στη στήλη αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Νόμου, δεν ξεχνάει επιπλέον στιγμή την ιδιότητα της βουλευτή Μαγνησίας. “Όπου της ζητήθηκε βοήθεια, την έχει προσφέρει αδιαμαρτύρητα ή τουλάχιστον την έχει προσπαθήσει”, σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Όχι, η στήλη δεν επιδίδεται σε αγιογραφίες, αλλά γνωρίσαμε και άλλους κυβερνητικούς καθώς και τη διάθεση με την οποία αντιμετώπιζαν τα αιτήματα των συμπολιτών! Διότι και αυτό έχει τη μεγαλύτερη αξία… σημασία έχει η διάθεση…!!!

Α.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει