Αθίγγανοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικό και πυροσβέστες…

Ολονύκτια επιχείρηση της αστυνομίας στη Λοκρίδα με 10 συλλήψεις

Όλα ξεκίνησαν χθες βράδυ λίγο πριν τις 9:00 όταν η πυροσβεστική Αταλάντης δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε καταυλισμό ρομά κοντά στο Κυπαρίσσι.
Όταν το όχημα της πυροσβεστικής έφτασε στον καταυλισμό, 2 πυροσβέστες δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από τους αθίγγανους με πέτρες και ξύλα.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής κάλεσαν την αστυνομία και σε λίγο έφτασε ένα περιπολικό με 1 αστυνομικό από το Α.Τ. Αταλάντης. Οι αθίγγανοι, που σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, εξαγριώθηκαν ακόμη περισσότερο και επιτέθηκαν και στον αστυνομικό χτυπώντας τον στο σώμα και στο πρόσωπο με ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Από τη μανία τους δεν γλύτωσαν ούτε τα οχήματα της πυροσβεστικής και το περιπολικό το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση σήμανε συναγερμός και οργανώθηκε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Μέχρι τις πρωινές ώρες έγιναν πολλές προσαγωγές και τελικά η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 10 αθίγγανων, που συμμετείχαν στο επεισόδιο, ενώ αναζητείται ακόμη ένας.

Οι τραυματίες, αστυνομικός και πυροσβέστες, μεταφέρθηκαν καταρχήν στο κέντρο υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.

πηγή: LamiaReport.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει