Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Μαγνησίας για την 25η Μαρτίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ανεπιθύμητοι οι δωσίλογοι

Οχι στην αμαύρωση της επετείου της 25ης Μαρτίου

Η επέτειος της επανάστασης του 1821, όπως και κάθε εθνική επέτειος, είναι απόδοση φόρου τιμής στους προγόνους μας που θυσιάστηκαν στο βωμό του πατριωτικού καθήκοντος και έστειλαν το μήνυμα της ελπίδας για Ελευθερία και Αξιοπρέπεια σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Ως εκ τούτου αυτή η μέρα δεν ενδείκνυται για …πολιτική «πασαρέλα», πολλώ δε μάλλον τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η Πατρίδα μας τελεί υπό την κατοχή των εχθρικών δυνάμεων του 4ου Ράιχ!

Καλούμε τους δημάρχους της Μαγνησίας να μεριμνήσουν ώστε
·να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων της δωσιλογικής κατοχικής κυβέρνησης (που παρέδωσε αμετάκλητα και άνευ όρων την Εθνική Κυριαρχία της χώρας) στις παρελάσεις
·να μη στηθούν εξέδρες
·να μη αποκλειστούν με κάγκελα και φράκτες οι χώροι των παρελάσεων

Να έχουν υπόψη τους ότι για τη συμπεριφορά μας και τη στάση μας απέναντι στους ξένους κατακτητές, πολύ σύντομα θα κριθούμε όλοι μας ανεξαιρέτως!

Τέλος, καλούμε τους συμπολίτες μας με την παρουσία τους στις παρελάσεις να στείλουν σαφέστατο μήνυμα στους κατακτητές και τους εγχώριους «λακέδες» τους, ότι δεν υπάρχει τίμημα που να μπορεί να εξαγοράσει την Αξιοπρέπεια, την Υπερηφάνεια και την Τιμή του Ελληνικού Λαού.

Ολοι στις παρελάσεις, για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας και με την παρουσία μας να καταστήσουμε σαφές ότι είμαστε διατεθειμένοι και αποφασισμένοι να πέσουμε μέχρις ενός, προκειμένου οι επόμενες γενιές να απολαύσουν τα ευεργετήματα της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας!

Καλή Λευτεριά!

Ε.ΠΑ.Μ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει