Αντίθετη η Περιφέρεια Θεσσαλίας με το υψηλό τέλος στάθμευσης στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Την αντίθεσή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας, σχετικά με το τέλος στάθμευσης στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, δηλώνοντας τα εξής:

«Το αεροδρόμιο της Αγχιάλου αλλάζει τα δεδομένα δημιουργώντας νέα δυναμική και προοπτική ανάπτυξης για τη Θεσσαλία. Όλοι και ιδιαίτερα ο Περιφερειάρχης, έχουμε επικεντρώσει το ενδιαφέρον και την προσοχή μας στο αεροδρόμιο έτσι ώστε να καταστεί πύλη από και προς τη Θεσσαλία.

Αναζητούμε διαρκώς καινούριες γραμμές και συνδέσεις που θα διευρύνουν την εμβέλεια του Αεροδρομίου.

Ήδη στις πτήσεις του εξωτερικού προστέθηκαν πτήσεις στο εσωτερικό της χώρας, όπως συνέβη πρόσφατα, με το Ηράκλειο και τη Μύκονο. Επίσης, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για σύνδεση με τη Λάρνακα.

Αυτή η μεγαλειώδης προσπάθεια δεν μπορεί να αμαυρώνεται από κανέναν και να επισκιάζεται από τίποτα. Υπάρχουν πράγματι καταγγελίες και αυξημένα παράπονα για το κόστος του παρκινγκ.

Ο Περιφερειάρχης μας, Κώστας Αγοραστός, έχει ήδη παρέμβει στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας εκδηλώνοντας την ενόχληση του και επισημαίνοντας ότι το κόστος πρέπει να παραμείνει χαμηλό για τους επισκέπτες μας.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα επιτρέψουμε να παρουσιαστούν αντικίνητρα στην εξέλιξη του αεροδρομίου και στη ροή των επιβατών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει