Απέδρασαν οι ανήλικοι ληστές που είχαν συλληφθεί στον Βόλο στις 6 Αυγούστου

Ούτε 10 ημέρες δεν κράτησε η «φιλοξενία» των δύο ανήλικων ληστών, που είχαν συλληφθεί για μπαράζ ληστειών, στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.

Η πλούσια δράση των δύο ανήλικων ληστών κρατάει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, έχοντας στο ενεργητικό τους δεκάδες ταυτοποιημένες ληστείες, καθώς και δεκάδες δικογραφίες εναντίον τους, η μία εκ των οποίων σε βαθμό κακουργήματος.

Κι όμως οι δύο ανήλικοι συνέχιζαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι λόγω της «χαλαρής» νομοθεσίας σε αντίστοιχες περίπτωσεις ανηλίκων και σε συνεργασία πάντα με δύο ακόμη ενήλικους «συνεργάτες» συνέχιζαν το «έργο» τους.

Στην σύλληψή τους, πάλι για ληστείες, στις 6 Αυγούστου ο Ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκισή τους σε Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων.

Η προφυλάκισή τους όμως κράτησε λίγες μέρες αφού οι δράστες των ληστειών αποφάσισαν πως το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου δεν ήταν το κατάλληλο περιβάλλον γι’ αυτούς.

Έτσι πριν λίγες μέρες απέδρασαν και για ακόμη μία φορά κυκλοφορούν ελεύθεροι παρά την σωρεία των εγκληματικών ενεργειών που έχουν διαπράξει.

Η Ασφάλεια Βόλου έχει ξεκινήσει για ακόμη μία φορά επιχείρηση εντοπισμού τους και σύλληψή τους τόσο των ίδιων όσο και των ενήλικων συνεργών τους.

Η είδηση της προφυλάκισής τους όπως είχε αναρτηθεί στο e-Volos.gr:

http://www.e-volos.gr/el/topika_1/profulakisteoi_sto_adruma_agogis_anilikon_bolou_oi_duo_anilikoi_sullif8entes.html

Μπορεί επίσης να σας αρέσει