Απεργιακή απόφαση των Διοικητικών του Π.Θ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

To παρακάτω κείμενο εστάλη στο Διοικητικό προσωπικό του Παν/μίου Θεσσαλίας για ενημέρωση μετά τη λήξη της χθεσινής Γεν. Συνέλευσης. Σας το κοινοποιούμε και για τη δική σας ενημέρωση.

Αγαπητοί συνάδελφοι
Στη Γεν. Συνέλευση που έληξε πριν λίγο, μετά από ενημέρωση για συναντήσεις που είχαν οι Αναπλ. Πρύτανη κ.κ. Δαναλάτος και Κοτζαμάνης στο πλαίσιο της συνόδου Πρυτάνεων και ημερίδας στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, ελήφθη απόφαση κατά πλειοψηφία, για 48ωρη απεργία των Διοικ. υπαλλήλων του Π.Θ. Η απόφαση αφορά τη Δευτέρα 2/12 και την Τρίτη 3/12/2013 υπό τη σκέπη της Ομοσπονδίας μας, και το πλαίσιό της είναι το ίδιο με αυτό του ψηφίσματος που είχε βγεί στην προηγούμενη συνεδρίαση της Γ.Σ. της Τετάρτης, με κυρίαρχο αίτημα την απόσυρση της Κ.Υ.Α. περί διαθεσιμότητας στα Α.Ε.Ι.
Το εν λόγω ψήφισμα είναι αναρτημένο στο παρακάτω link:
http://ergazomenoi-uth.blogspot.gr/
Καλούνται οι συνάδελφοι να βρίσκονται τη Δευτέρα με την έναρξη του ωραρίου στην είσοδο του Κεντρικού κτιρίου Παπαστράτου, προκειμένου να περιφρουρηθεί η απόφαση της Γ.Σ. (πράγμα που επίσης αποτελεί απόφαση της σημερινής συνεδρίασης).
Επίσης ανακοινώνεται η πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα 2/12 στις 14.15 στο αμφιθ. Κορδάτος, με τον Καθηγητή Συνταγμ. Δικαίου κ. Κατρούγκαλο (από το γραφείο του στην Αθήνα). Θα βρίσκεται στη διάθεση όλων των συναδέλφων για ενημέρωση και απάντηση ερωτημάτων που αφορούν το νομικό σκέλος της υπόθεσής μας.
ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΙΚ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Π.Θ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει