Απετράπη αυτοκτονία 46χρονου κτηνοτρόφου

Το τηλεφώνημα της κόρης του στην Αστυνομία και η άμεση, πετυχημένη, κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στα Τρίκαλα έσωσαν από αυτοκτονία 46χρονο Τρικαλινό κτηνοτρόφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, ο 46χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά αντιμετώπιζε προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Χθες το βράδυ, γύρω στις 10 πήρε το αγροτικό του αυτοκίνητο και ξεκίνησε από το σπίτι του με πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Στην μόνη που εκμυστηρεύτηκε την πρόθεσή του ήταν η κόρη του η οποία άκουσε τον πατέρα της να της λέει πως έχει βάλει ως σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως η κόρη του κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας όπου και ενημέρωσε για την πρόθεση του πατέρα της.

Αμέσως στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για τον εντοπισμό του αξιοποιώντας τις πληροφορίες της κόρης του που αφορούσαν το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν.

Ύστερα από εκτεταμένες έρευνες και μπλόκα στο οδικό δίκτυο του Νομού εντοπίστηκε γύρω στις 11.00 από άντρες της ΟΠΚΕ στον εθνικό δρόμο Τρικάλων-Ιωαννίνων στο ύψος της Καλαμπάκας.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αγροτικό όχημα του 46χρονου και μέσα σ` αυτό βρέθηκε οπλισμένο ένα κυνηγετικό όπλο.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Τρικάλων όπου κρατείται προσωρινά για το αδήλωτο όπλο όπου κατείχε και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Τρικάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει