ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιμένει η Συγγρού στην στήριξη του Απ. Αθανασού για το Επιμελητήριο Μαγνησίας

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ της στήριξης και από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, που μαζί με τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής, έχουν εκφράσει προδιάθεση

Όπως αποκλειστικά μεταδίδαμε προχθές το απόγευμα, όταν στον 2ο όροφο του κτιρίου της Συγγρού, υπό τον κ. Λουκουρέτζο, η αρμόδια επιτροπής της Ν.Δ. αποφάσιζε για το ποιά πρόσωπα θα στηρίξει ανά την επικράτεια για την εκπροσώπησή της στα Επιμελητηρία, έτσι και τώρα, αποκλειστικά σας μεταδίδουμε ότι η Συγγρού επιμένει στην προχθεσινή της απόφαση για την στήριξη στο πρόσωπο του Βολιώτη επιχειρηματία Απόστολου Αθανασού, ως υποψήφιου προέδρου για το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Η επιμονή αυτή έρχεται ως ανταπάντηση της κεντρικής Νέας Δημοκρατίας, σε επιστολή που εξέδωσε χθες το απόγευμα η ΝΟΔΕ Μαγνησίας, κάτω από την πίεση συγκεκριμένων κέντρων, που όμως η Νέα Δημοκρατία σε καμία περίπτωση δεν θέλει όχι απλώς να στηρίξει, αλλά ούτε να ακούει, αφού στο άμεσο παρελθόν την εξέθεσαν ανεπανόρθωτα.

“Πρόκειται για κάποια κέντρα, παρα-πολιτικά θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε, τα οποία, δια μέσω συγκεκριμένων προσώπων, προσπαθούν την επαναφορά τους σε θέσεις και αξιώματα, με ξεκάθαρο απώτερο σκοπό” ανέφερε, πηγή του e-Volos.gr μέσα από την Συγγρού, σε δημοσιογράφο μας και συνέχισε:

“Κανείς δεν παρακάμπτει καμία τοπική ΝΟΔΕ, πόσο μάλλον αυτήν της Μαγνησίας, της οποίας τα μέλη, άσχετα αν όχι επισήμως, μας έχουν δηλώσει όμως την προδιάθεσή τους. Και αυτή η προδιάθεση, που συγκλίνει στην δική μας απόφαση, υπάρχει και από τους θεσμικούς εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή και αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Απόστολου Αθανασού” κατέληξε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει