ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μέσω Κοπάνα ήρθε η σκληρή απάντηση Αγοραστού στον Αλεξόπουλο

«Υπάρχουν νέοι άνθρωποι…, πολύ περισσότερο αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της εποχής…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ολόκληρη την δήλωση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Αργύρη Κοπάνα στο e-Volos.gr

Aπάντηση σκληρή δίνει ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, μέσω του θεματικού του Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα, στον Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δημήτρη Αλεξόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με την πλειοψηφία των υπόλοιπων περιφερειακών Συμβούλων Μαγνησίας, «…αν και του έχει ζητηθεί να παραιτηθεί και του έχουν αφαιρεθεί οι αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη, εκείνος, γαντζωμένος από την καρέκλα της εξουσίας, όχι μόνο δεν λέει να αφήσει την παχυλή αντιμισθία του, αλλά αντίθετα προκαλεί και προβλήματα στην ενότητα της ομάδας».

Πάμε όμως να δούμε την δήλωση του Αργύρη Κοπάνα, γιατί, μαζί με αυτήν και των υπόλοιπων περιφερειακών συμβούλων Μαγνησίας, μάλλον δείχνει ξεκάθαρα την πόρτα εξόδου από την ομάδα στον Δημήτρη Αλεξόπουλο:

Η δήλωση του Αργύρη Κοπάνα στο e-Volos.gr:

O Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός δεν λειτουργεί με όρους «προτεκτοράτου». Όσοι είμαστε κοντά του, βιώνουμε καθημερινά την αγωνία του για τα θέματα ολόκληρης της Θεσσαλίας, χωρίς να ξεχωρίζει και να διακρίνει κανέναν πρώην Νομό.

Το ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη για τη Μαγνησία είναι ιδιαίτερο και μάλιστα έχει και συναισθηματικούς δεσμούς με τη περιοχή μας.

Οι δηλώσεις του κ. Αλεξόπουλου ότι «δεν θα αφήσει τη Μαγνησία να γίνει προτεκτοράτο της Λάρισας» νομίζω ότι είναι ατυχείς, άστοχες, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και αδικούν την προσπάθεια του Περιφερειάρχη.

Ο Περιφερειάρχης μας, Κ. Αγοραστός, είναι ένας σύγχρονος, καθαρός και έντιμος πολιτικός, που αναπτύσσει μεγάλες ταχύτητες και φέρνει χειροπιαστά αποτελέσματα.

Αποτέλεσε κατά την προεκλογική περίοδο την αιχμή του δόρατος και σήμερα συσπειρώνει γύρω του υγιείς δυνάμεις, περιφερειακούς συμβούλους, υπηρεσιακά στελέχη και προπαντός την αγάπη και την στήριξη του κόσμου, των Θεσσαλών πολιτών.

Είναι βέβαιο ότι τα συμφέροντα της Μαγνησίας, παλεύουμε καθημερινά να τα διαφυλάττουμε και να τα υπερασπιζόμαστε, τόσο ο Περιφερειάρχης μας όσο και εγώ προσωπικά ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, αλλά και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Μαγνησίας.

Τέτοιες δηλώσεις από τη πλευρά του κ. Αλεξόπουλου δεν βοηθούν καμία προσπάθεια προσέγγισης και δεν με βρίσκουν σύμφωνο και δεν συνάδουν στη διαμόρφωση της περιφερειακής συνείδησης, ενώ γυρίζουν το χρόνο πίσω σε εποχές αντιπαλότητας μεταξύ των πόλεων.

Εν τέλει θα πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Αλεξόπουλος ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι, που και πολιτικές μπορούν να εφαρμόσουν και για την περιοχή πράγματα να διεκδικήσουν και να υλοποιήσουν, πολύ περισσότερο αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της εποχής που διανύουμε…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει