ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σε μπάχαλο μετέτρεψε την συνεδρίαση για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ο Κ. Χαλέβας

ΤΑΧΘΗΚΕ ακόμα και υπέρ της άποψης να μην ξεκινήσει η φετινή του λειτουργία – Παραλλήρησε εναντίον όλων, ακόμα και του Αντιπεριφερειάρχη Α. Κοπάνα

– «Εάν ήμουν εγώ Αντιπεριφερειάρχης, θα ήμουν παρών στην συνεδρίαση»
– «Είσαι ή δεν είσαι Αντιπεριφερειάρχης, εάν ναι, έλα να τις μαζέψεις…»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, σε σωστό μπάχαλο μετέτρεψε, νωρίτερα, την εξαιτίας του αργοπορημένη συνεδρίαση, για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ο περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Χαλέβας, διατυπώνοντας ακόμα και την άποψη της μη φετινής λειτουργίας του τουριστικού για την Μαγνησία πόλου έλξης.

Η καλή μέρα, φαίνεται από το πρωί, κατά πως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, έτσι και με την προγραμματισμένη για τις 9.00 το πρωί συνεδρίαση για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου στο κτίριο καπνού.

Όλοι ήταν εκεί… πλην ενός, του περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Χαλέβα. Το κτίριο καπνού ήταν κλειδωμένο και έτσι τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., δηλαδή οι κ.κ. Χήρας, Τσαλίκη, Αντώνογλου και Κοκκινάκη, ξεκίνησαν για το κτίριο της Π.Ε. Μαγνησίας, της συμβολής των οδών Αναλήψεως και Ιωλκού.

Εν τη απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα, ο οποίος προέδρευε για την επίλυση του σημαντικού θέματος της μεταφοράς των μαθητών, ο Κώστας Χαλέβας, αργοπορημένος κατά μία ολόκληρη ώρα, τελικώς έφτασε στην Π.Ε. Μαγνησίας και η συνεδρίαση ξεκίνησε.

Αρνητικός σε κάθε θέμα συζήτησης, ο Κώστας Χαλέβας, δεν δίστασε ακόμα και να διατυπώσει την άποψη της μη φετινής λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου. Ως κερασάκι στην τούρτα για το τέλος κράτησε το καλύτερο:

«Εάν ήμουν εγώ Αντιπεριφερειάρχης, θα ήμουν παρών στην συνεδρίαση», δημιουργώντας από το πούθε ξαφνικό ενδοπαραταξιακό πρόβλημα στην ομάδα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, το οποίο μέχρι αργά σήμερα το βράδυ θα προκαλέσει εξελίξεις.

Και αν νομίζατε, ότι ο Κώστας Χαλέβας σταμάτησε εκεί, είστε γελασμένοι.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, βγήκε από την αίθουσα και στους διαδρόμους καλούσε φωνάζοντας τον Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα ως εξής:

«Είσαι ή δεν είσαι Αντιπεριφερειάρχης, εάν ναι, έλα να τις μαζέψεις…», εννοώντας τις κ.κ. Τσαλίκη και Κοκκινάκη.

Μετά από όλα αυτά η συνεδρίαση διεκόπη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει