Αποφάσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα για τις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών

Επίσκεψη στη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Κοπάνας και συζήτησε εκτενώς για τα προβλήματα της Υπηρεσίας με τον Δ/ντή κο Γεώργιο Κανάτα και τους υπαλλήλους ενώ αποφασίστηκε προσαρμογή της λειτουργία της Υπηρεσίας στα νέα δεδομένα μετά από το πρόβλημα που προέκυψε, εξαιτίας της αποχής των εξεταστών από τις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών και μέχρι ότου εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Οι ημέρες εξυπηρέτησης του κοινού στην Δ/νση Μεταφορών θα είναι από Δευτέρα έως και Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή η υπηρεσία θα είναι κλειστή για το κοινό. Με νέα Απόφαση ορίστηκε ως ημέρα Πρακτικής Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών κάθε Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. Διευκρινίζεται ότι το Τμήμα ΚΤΕΟ θα λειτουργεί την Παρασκευή έως και ώρα 10:00 π.μ.

Την Παρασκευή η υπηρεσία θα λειτουργεί μόνο:

για την πραγματοποίηση των γραπτών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών,

το Μικτό Κλιμάκιο Ελέγχου για την αποστολή και την παραλαβή των αφαιρεθέντων στοιχείων κυκλοφορίας,

η έκδοση των καρτών στάθμευσης για τα άτομα με αναπηρία

ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την απόκτηση των πιστοποιητικών επαγγελματικής επάρκειας, πιστοποιητικών επαγγελματικής ικανότητας, πιστοποιητικών για την οδήγηση οχημάτων που μεταφέρουν επικίνδυνα εμπορεύματα και των ειδικών αδειών επιβατικών δημόσιας χρήσης.

Επίσης θα οργανώνεται η εσωτερική λειτουργία της Υπηρεσίας (τακτοποίηση αρχείου οχημάτων και αδειών οδήγησης κ.α.).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει