Από αυτή τη Δευτέρα επιστρέφει στον ASTRA TV το "ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή στη Κεντρική Ελλάδα ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Μαρέδη, ξανά κοντά μας από το πρώτο περιφερειακό κανάλι της χώρας ASTRA TV.

Σε ένα ανανεωμένο σκηνικό και με νέους συνεργάτες, η εκπομπή φιλοδοξεί να κατακτήσει και φέτος την προτίμηση των τηλεθεατών για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Μαζί με τον Δημήτρη Μαρέδη, στον σχολιασμό της επικαιρότητας, με τον δικό του αιχμηρό τρόπο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουμιώτης, ενώ φέτος θα συμμετέχει στην εκπομπή και μία ομάδα ειδικών: η ψυχολόγος Μαρία Τόπα, η διατροφολόγος Τόνια Καραγιάννη, η αισθητικός Παρή Ρέππου και ο Δημήτρης Καλεσόπουλος.

Ενημέρωση για τα θέματα της επικαιρότητας, σχολιασμός, απευθείας συνδέσεις με τον τόπο των γεγονότων, αναλυτικά ρεπορτάζ, εκλεκτοί καλεσμένοι και δημοσιογραφικές έρευνες θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι από την τηλεόραση του ASTRA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει