Από την Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη στον "αέρα" των F.M. η νέα μεγάλη συνεργασία

ΜΕΤΑΞΥ του βολιώτικου «Marconi Radio 96,1 F.M.» και του αθηναϊκού «ΡΑΔΙΟ 9 98,9 F.M.»

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ του Γιώργου Κουμιώτη οι… Τζ. Πανούσης, Χ. Μπότσαρης, Γ. Ντάσκας, Μ. Κακλαμάνος, Γ. Παπαγιάννης κ.α., αλλά και ο Διευθυντής του e-Volos.gr Αντώνης Κουμιώτης και οι συνεργάτες του, που επίσης από την Δευτέρα ξεκινούν τις εκπομπές τους.

Πρόκειται για την συνεργασία που έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του βολιώτικου ραδιοφώνου, εκτοξεύοντας χιλιόμετρα παραπάνω την πρωτιά που ήδη κατέχει το «Marconi Radio 96,1 F.M.» των Γιώργου και Αντώνη Κουμιώτη. Οι Τζίμης Πανούσης, Χάρης Μπότσαρης, Γιάννης Ντάσκας, Μάνος Κακλαμάνος, Γιάννης Παπαγιάννης, Γιώργος Σμυρνής, Δημήτρης Καζάκης και οι εκπομπές του, που θα αναμεταδίδονται στη Μαγνησία από το «Marconi Radio 96,1 F.M.», θα δώσουν και ολοήμερο πλέον ενημερωτικό ύφος, στο ήδη πρώτο ραδιόφωνο της πόλης.

Στις παραπάνω προσθήκες όμως έρχονται να προστεθούν και άλλες, αφού από Δευτέρα εκπομπές ξεκινούν τόσο ο Διευθυντής του e-Volos.gr Αντώνης Κουμιώτης, όσο και άλλα, νέα πρόσωπα της τοπικής δημοσιογραφίας, που εγγυώνται την 24ωρη έγκυρη ενημέρωση στους ακροατές του Νομού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει