ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με την εκλογή συνέδρων από την Νεολαία του κόμματος, ολοκληρώνονται οι προσυνεδριακές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εν όψει του δεύτερου συνεδρίου που θα διεξαχθεί από 13-16 Οκτωβρίου.

Σε όλο το χρονικό διάστημα από τις 19 Σεπτέμβρη και μέχρι σήμερα η δράση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εξελίχθηκε μέσα σε προσυνεδριακούς ρυθμούς. Αφετηρία αυτών των διαδικασιών ήταν η κοινή συνέλευση των οργανώσεων του Δήμου Βόλου με εισηγητή το μέλος της ΠΓ Νίκο Σκορίνη, ο οποίος την επόμενη μέρα παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Πραγματοποιήθηκαν συνελεύσεις σε όλες τις οργανώσεις του νομού μας, όπου συζητήθηκαν οι θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής και αναδείχθηκαν οι σύνεδροι που θα πάρουν μέρος στην κορυφαία διαδικασία του κόμματος. Οι συνελεύσεις χαρακτηρίστηκαν από την πολύ μαζική προσέλευση των μελών στον πολιτικό διάλογο και στις ψηφοφορίες εκλογής αντιπροσώπων.

Κοινό γνώρισμα των τοποθετήσεων των μελών που πήραν το λόγο σε αυτές τις συνελεύσεις ήταν η διάθεση να συμβάλουν στην προσπάθεια υπέρβασης των οργανωτικών προβλημάτων που παρατηρούνται στη λειτουργία των οργανώσεων του κόμματος και η αποφασιστικότητα για τη στήριξη της κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, Θέματα όπως αυτό της ενίσχυσης των παρεμβάσεων του κόμματος στην κοινωνία και στα κινήματα αποτέλεσαν μεγάλο τμήμα των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν

Το κλείσιμο αυτού του προσυνεδριακού κύκλου δράσεων έγινε με την πολύ πετυχημένη εκδήλωση με ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

Οι σύνεδροι που έχουν εκλεγεί έως σήμερα (εκκρεμεί η εκλογή αντιπροσώπων από την Νεολαία, όπως προαναφέρουμε), είναι οι παρακάτω:

1.png

2.png

Μπορεί επίσης να σας αρέσει