Α. Αθανασός: "Ζητούμε οι προσεχείς εκλογές να διενεργηθούν σε περισσότερες πόλεις"

Διευκόλυνση των μελών του Επιμελητηρίου προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές του Νοεμβρίου

Οι επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικές διότι γίνονται σε μια κρίσιμη για τη χώρα και τον τόπο μας περίοδο. Κυρίαρχο ζητούμενο των εκλογών, είναι η μαζική και αυθεντική έκφραση της βούλησης του επιχειρηματικού κόσμου της Μαγνησίας.

Για το σκοπό αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη οικονομική δυσπραγία των μελών του Επιμελητηρίου μας και τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας τους που καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη τη μετακίνηση και προσέλευση τους στο Βόλο, καταθέσαμε συγκεκριμένη επιστολή – πρόταση προς την Εκλογική Επιτροπή με την οποία ζητούμε οι προσεχείς εκλογές να διενεργηθούν σε περισσότερες, πέραν του Βόλου, πόλεις. Πιο συγκεκριμένα, ζητούμε να λειτουργήσουν τα εξής εκλογικά τμήματα:

§ Στην περιοχή του Βόλου, με έδρα το Βόλο και χώρο τα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

§ Στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, με έδρα τον Αλμυρό και χώρο τα γραφεία που διατηρεί στην πόλη του Αλμυρού το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

§ Στην ευρύτερη περιοχή των Β. Σποράδων, με έδρα την Σκιάθο στο Δημαρχείο του νησιού.

§ Στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου, με έδρα την Τσαγκαράδα.

Η πρότασή μας αυτή, είναι απολύτως τεκμηριωμένη νομικά και εναρμονισμένη με την πρακτική που εφαρμόζεται και σε άλλα Επιμελητήρια της χώρας.

Καλούμε λοιπόν την απερχόμενη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αντί να ασχολείται με παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος με τροποποιήσεις των εδρών στα τμήματα του Επιμελητηρίου, να προχωρήσει άμεσα σε κάθε αναγκαία ενέργεια προκειμένου να διευκολυνθούν τα μέλη του Επιμελητηρίου με τη δημιουργία των 4 εκλογικών τμημάτων που προτείνουμε, ώστε να συμμετέχουν στις εκλογές μαζικά και χωρίς οικονομικό, προσωπικό κόστος μετακίνησης και διαμονής στην πόλη του Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει