Α. ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: “Υπάρχουν αποθήκες των Ε.Α.Σ. στο Βελεστίνο”

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του e-Volos.gr πριν λίγα λεπτά στο αθηναϊκό “ΡΑΔΙΟ 9 (98,9 F.M.)”

Τί αποκάλυψε, μετά την καταγγελία του Γ. Δημαρά περί φύλαξης πυρομαχικών στο Βελεστίνο Μαγνησίας.

Τον Διευθυντή του e-Volos.gr Αντώνη Κουμιώτη ακούσαμε πριν λίγα λεπτά να μιλάει ζωντανά στο αθηναϊκό “ΡΑΔΙΟ 9 (98,9 F.M.)” και στην εκπομπή της συναδέλφου του Ειρήνης Δαμιανάκη.

Ο Βολιώτης δημοσιογράφος περιέγραψε, με απόλυτη σαφήνεια, ολόκληρο το ιστορικό που αφορά στην περιοβόητη πλέον υπόθεση κατάσχεσης πολεμικού υλικού (πυρομαχικών), το οποίο σύμφωνα με επερώτηση του ανεξάρτητου Βουλευτή Γιάννη Δημαρά μέρος του φυλάσσεται, όπως και σε άλλα μέρη της χώρας και στην περιοχή του Βελεστινού.

Διατύπωσε την απορία του για την ανακοίνωση του Σωματείου Διοικητικών & Τεχνικών Δημόσιων Υπαλλήλων του 304 ΠΕΒ, λέγοντας και αποκαλύπτοντας τα εξής:

“Ο κ. Γιάννης Δημαράς δεν αναφέρθηκε ποτέ του στο 304 ΠΕΒ και η ανακοίνωση – επίθεση του Σωματείου του συγκεκριμένου στρατιωτικού εργοστασίου, αρχίζει να προκαλεί ερωτηματικά. Πέραν όμως αυτού και τούτο είναι κάτι που πρώτη φορά λέγεται, είναι ότι στην περιοχή Βελεστίνου Μαγνησίας υπάρχουν αποθήκες των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Εάν λοιπόν αναλογισθούμε τις καταγγελίες του κ. Δημαρά, εμείς τί πρέπει να κάνουμε ως κάτοικοι της περιοχής, να κοιμόμαστε ήσυχοι;”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει