ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ 2013

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ 2013

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε από 15-18 Αυγούστου 2013 με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Κρασιού στην Ν. Αγχίαλο.

Η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν μεγαλύτερη από άλλες χρονιές και αυτό το έδειξε η προσέλευση του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν οι Σύλλογοι που συγκροτούσαν την Οργανωτική Επιτροπή, η Δημοτική Αρχή και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», ο οποίος προσέφερε δωρεάν άφθονο δροσερό κρασί.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε την συμβολή κάθε αγρότη αμπελοκαλλιεργητή, μέλος του Συνεταιρισμού, που με την ποιότητα των σταφυλιών τους δίνουν αυτή την εξαιρετική ποιότητα κρασιού, αλλά και τσίπουρου, τα οποία αν δεν υπήρχαν, δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Οι Σύλλογοι που συμμετείχαν στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας την εμπειρία και από προηγούμενες χρονιές, ξεκίνησαν την προετοιμασία για την οργάνωση της γιορτής αρκετό καιρό πριν για να καλυφθεί, όσο ήταν ανθρώπινα δυνατό, κάθε λεπτομέρεια που αφορούσε την διοργάνωση και την διαμόρφωση ενός προγράμματος που θα ικανοποιούσε όλες τις προτιμήσεις.

Σημαντικότατη ήταν η εθελοντική συμμετοχή περισσότερων από εξήντα (60) μελών των Συλλόγων της Οργανωτικής Επιτροπής, τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης Γιορτής Κρασιού.

Αξιοσημείωτη επίσης ήταν η συμβολή των Δημοτικών υπηρεσιών, οι οποίες μεταξύ άλλων, φρόντισαν να κρατάνε καθημερινά τον χώρο καθαρό.

Ως Οργανωτική Επιτροπή οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για τεχνικά προβλήματα (διακοπή ρεύματος) που παρουσιάσθηκαν την δεύτερη ημέρα, που είχαν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση του προγράμματος, τα οποία όμως, δυστυχώς, δεν ήταν δυνατόν να τα προβλέψουμε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που συμμετείχε στην γιορτή κρασιού δηλώνοντας πως με δεδομένη τη φετινή επιτυχή διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού της Ν. Αγχιάλου, υποσχόμαστε ως Οργανωτική Επιτροπή μια ακόμη καλύτερη Γιορτή Κρασιού την νέα χρονιά.

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΄΄ΠΥΡΑΣΟΣ΄΄ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΄΄ΦΘΙΩΤΙΔΕΣ ΘΗΒΕΣ΄΄ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΟΞΥΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει