Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου: Δεν είναι νίκη η φυγή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

“Η φυγή δεν είναι νίκη, τ’ όνειρο είναι τεμπελιά και μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο”. Κι αν η εγκατάλειψη της προσπάθειας, επικρίνεται από τον Καζαντζάκη, στην Ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου επιμένουν στα δύσκολα. Να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία σε δύσκολες συνθήκες και όχι να δραπετεύσουν από τα προβλήματα για τα οποία ζήτησαν τη λαϊκή εντολή να αντιμετωπίσουν.

“Φτώχυνε το μοναστήρι, χαθήκανε και οι καλογήροι”, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος στην περίπτωση ανεξαρτητοποίησης του Αποστ. Τσελεπή από την Ομάδα πλειοψηφίας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου αλλά η αλήθεια είναι ότι κανέναν δεν εκπλήσσει η πέμπτη, ή έκτη αποχώρησή του από δημοτικό σχήμα μετά τη συμπλήρωση της πρώτης διετίας σε σχεδόν κάθε θητεία.

“Συνεχίζουμε τον αγώνα, όλο και πιο θαρραλέοι γιατί τη φωτιά της δημιουργίας τη συντηρεί μια δεμένη ομάδα με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παν. Κουτσάφτη, με ένα όραμα και μια αποστολή για τον τόπο μας. Με έντονη την αίσθηση της ευθύνης έναντι των συνδημοτών μας.

Το να βρεθούμε μαζί ήταν η αρχή. Το να παραμείνουμε μαζί είναι πρόοδος και το να συνεργαστούμε ως ομάδα είναι η επιτυχία μας.

Τα άτομα παίζουν το παιχνίδι τους αλλά οι ομάδες κάνουν τη διαφορά…” σχολιάζουν τα μέλη της Ομάδας πλειοψηφίας και καταλήγουν δεικτικά για τον αναχωρητή “Όποιος πηδάει μονάχος του, κανένας δεν τον φτάνει.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει