Δεκάδες έλεγχοι για παραεμπόριο στο Βόλο

Συνεχίζονται εντατικά και το Νοέμβριο οι έλεγχοι για το παράνομο εμπόριο στην κεντρική αγορά του Βόλου, στο παραλιακό μέτωπο και στις λαϊκές αγορές, από μικτά κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας, της Λιμενικής Αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ.

Τα συνεργεία ελέγχου σάρωσαν τα σημεία όπου δραστηριοποιούνται οι παράνομοι μικροπωλητές, προχωρώντας σε κατασχέσεις εμπορευμάτων διαφόρων ειδών.

Από τους ελέγχους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Δημοτικής Αστυνομίας, κατασχέθηκαν εκατοντάδες δερμάτινα είδη, προϊόντα ηλεκτρονικών ειδών, είδη ένδυσης και υπόδησης και πολλά ακόμα προϊόντα.

Στα μικτά κλιμάκια ελέγχου μηνός Οκτωβρίου δεν συμμετείχε το Σ.Δ.Ο.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι τα μικτά κλιμάκια συγκροτήθηκαν έπειτα από κοινή απόφαση που ελήφθη σε σύσκεψη υπό την προεδρία του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, στις αρχές Σεπτεμβρίου, για τον περιορισμό του παράνομου εμπορίου. Ένα από τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί ήταν και η διενέργεια τακτικών ελέγχων από μικτά κλιμάκια των αρμοδίων υπηρεσιών, βάσει συγκεκριμένου προγράμματος που εκδίδεται ανά μήνα από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει