"Δεν θα επιτρέψουμε σκιές στη λειτουργία του Κοιμητηρίου"

Επί τάπητος όλα τα προβλήματα και συνάντηση με τους εργαζόμενους

Να στηρίξουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για εξυγίανση της λειτουργίας του Κοιμητηρίου, ώστε άμεσα να ανατραπεί το κλίμα προκατάληψης και να διαλυθούν σκιές του παρελθόντος, ζήτησε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης από τους εργαζόμενους στο Κοιμητήριο, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό την προεδρία του κ. Σκοτινιώτη, στην οποία συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γ. Καουνάς και τα υπηρεσιακά στελέχη Στ. Νιτσάκος και Γ. Τσιμβρακίδης, όπου συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στη λειτουργία του Κοιμητηρίου και δρομολογήθηκαν ενέργειες για την αντιμετώπισή τους.

Ο Δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε ότι το Κοιμητήριο, ως μια από τις πιο ευαίσθητες υπηρεσίες του Δήμου, πρέπει να απαλλαγεί από οποιαδήποτε σκιά του παρελθόντος και να λειτουργήσει με τρόπο που θα εμπνέει εμπιστοσύνη στους πολίτες. Την προσπάθεια αυτή ζήτησε να στηρίξουν οι εργαζόμενοι, υπηρετώντας ο καθένας το ρόλο του με συνέπεια και ευθύνη, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, στόχος της οποίας, όπως είπε, είναι η ομαλή λειτουργία του Κοιμητηρίου.

Μάλιστα, ο κ. Σκοτινιώτης διεμήνυσε ότι η Δημοτική Αρχή θα εξαντλήσει κάθε αυστηρότητα προκειμένου να πετύχει τον στόχο της, προς όφελος των δημοτών και του Δήμου. Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις των υπαλλήλων, οι οποίοι διαβεβαίωσαν ότι οι στόχοι της Δημοτικής Αρχής αποτελούν και δικούς τους στόχους.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το προσωπικό, την προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάθεση εργολαβίας αφής των καντηλιών – θέμα που θα απασχολήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης – την προώθηση των διαδικασιών για την προμήθεια και εγκατάσταση ψυκτικού θαλάμου, το ωράριο λειτουργίας του Κοιμητηρίου και άλλα ζητήματα, για τα οποία δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες προς τα υπηρεσιακά στελέχη να αντιμετωπιστούν το ταχύτερο δυνατό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει