ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παροχή επιδόματος βαρέων και ανθυγιεινών σε μη δικαιούχους;

Επερώτηση για το θέμα παροχής επιδόματος βαρέων και ανθυγιεινών σε μη δικαιούχους, κατέθεσε η ομάδα μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, με επικεφαλής την Ζέττα Μακρή. Η επερώτηση έχει ως εξής:

Η δημοτική αρχή οφείλει να διαχειρίζεται με ορθολογιστικό τρόπο τα οικονομικά του δήμου και, μακριά από προκλητικές πρακτικές, να προστατεύει τα δικαιώματα όλων των δημοτικών υπαλλήλων, επιδεικνύοντας σεβασμό στην προσφορά τους.

Από σχόλιο που δημοσιεύθηκε για πολλοστή φορά την προηγούμενη εβδομάδα στην τοπική εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ», πληροφορηθήκαμε τα εξής (παρατίθεται αυτούσιο το συγκεκριμένο σχόλιο):

«Πώς απάντησε μέλος της διοίκησης του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας όταν ρωτήθηκε ότι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας που έχουν αποσπαστεί σε γραφεία, συνεχίζουν να παίρνουν το επίδομα για βαρέα και ανθυγιεινά; Ότι αυτό συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια. Ε, τότε δεν χάθηκε και ο κόσμος βρε αδελφέ; Απλά είναι τα πράγματα . Έτσι τα βρήκαμε, έτσι τα συνεχίζουμε…».

Κατόπιν τούτων:
– Αληθεύει το συγκεκριμένο σχόλιο και αν ναι, πόσοι άλλοι υπάλληλοι και από ποιους αιρετούς απασχολούνται, λαμβάνοντας επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών, χωρίς να το δικαιούνται;
– Θα δώσετε τέλος σε τέτοιους είδους πρακτικές ή θα συνεχισθεί η παρούσα κατάσταση;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει