Διασπασμένη η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές για το Επιμελητήριο Μαγνησίας

ΣΤΟ ΚΕΝΟ η πρωτοβουλία Δουλόπουλου για σύγκλιση των δυνάμεων

Διασπασμένη φαίνεται μέχρι στιγμής ότι θα προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές για το Επιμελητήριο Μαγνησίας, αφού ακόμα και η ύστατη προσπάθεια, από πλευράς του δημοτικού Συμβούλου Αριστοτέλη Δουλόπουλου, ώστε να κατέλθει ένας υποψήφιος κοινής αποδοχής, έπεσε στο κενό, μιας και ο Απόστολος Αθανασός δεν δέχεται να συμμετάσχει στην σημερινή συνάντηση μεταξύ των επιθυμούντων να ηγηθούν του ψηφοδελτίου, που θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κ. Δουλόπουλου σε λίγες ώρες.

Η Συγγρού από πλευράς της βέβαια έδειξε από την αρχή την προτίμησή της στο πρόσωπο του κ. Αθανασού, ωστόσο η τοπική ΝΟΔΕ θέλει και δικαίως να καταθέσει την δική της πρόταση, την οποία ωστόσο δεχόμενη ισχυρές πιέσεις καθυστερεί

Σε κάθε περίπτωση, ο Απόστολος Αθανασός, είτε με τις ευλογίες της τοπικής ΝΟΔΕ, είτε ως αντάρτης, όπως ο ίδιος δηλώνει σε όλους τους τόνους, θα κατέλθει στις επικείμενες εκλογές. Με το έτσι θέλω ή κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι του; Με κάποια υπαρκτή από την Συγγρού στήριξη ή μήπως όχι; Για να δούμε λοιπόν…!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει