Διαψεύδουν οι Αγανακτισμένοι για τα σκουπίδια στον Αγ. Κωνσταντίνο

Το παρακάτω κείμενο αποτελεί απάντηση σε δημοσιεύμα τοπικής εφημερίδας τη Παρασκευή 12 Αυγούστου περί εναποθέσεως απορριμάτων στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

«Οι Αγανακτισμένοι Πολίτες Βόλου κατακρίνουν την εναπόθεση απορριμάτων στην είσοδο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και δε σχετίζονται με την ενέργεια αυτή και με καμία παρόμοιά της.

Προ ημερών, οι Αγανακτισμένοι Πολίτες Βόλου, έκαναν μία Περιβαλλοντική δράση, συμβολικού χαρακτήρα, με σκοπό τον καθαρισμό του πάρκου του Αναύρου ώστε να αναδειχθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών στη πόλη μας προς την ευαισθητοποίηση των τοπικών αρχών. Η κίνηση εναπόθεσης των απορριμάτων μπροστά στο Δημαρχείο Βόλου στόχευε στο αναδειχθεί το πρόβλημα στις τοπικές αρχές, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την επίλυσή του.

Καλούμε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Χαράλαμπο Τσαμπάζη, να διαψεύσει ή να ανακαλέσει τη δήλωσή του η οποία σχετίζει τη δράση των Αγανακτισμένων με την κατακριτέα πράξη αγνώστων στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου. Οι Αγανακτισμένοι Πολίτες Βόλου ουδέποτε θέλησαν να αναπτύξουν κόντρα ή διαμάχη με τις τοπικές αρχές, αλλά να αναδείξουν την αδράνειά τους στην επίλυση προβλημάτων που μαστίζουν την καθημερινότητα των πολιτών τους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει