ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τον Απ. Αθανασό και σοβαρότατη καταγγελία σε βάρος του Ι. Μπουρούνη

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ στα προεκλογικά χαρακώματα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εκθέτουν τον συνδυασμό του Ευστάθιου Πλαστάρα

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Επιμελητηρίου Μαγνησίας απέρριψε τις ενστάσεις εναντίον της παράταξης του Απόστολου Αθανασού, η οποία, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, καταγγέλει τον Ιωάννη Μπουρούνη, υποψήφιο με την παράταξη του Ευστάθιου Πλαστάρα, ότι επιχείρησε να υποκλέψει την υπογραφή συναδέλφου τους σε ένσταση σε βάρος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το σχετικό δελτίο Τύπου, όπως έφθασε στο inbox του e-mail μας:

Δεν τους έσωσαν οι τυπολατρικές μεθοδεύσεις. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται

Η Εκλογική Επιτροπή του Επίμελητηρίου Μαγνησίας με απόφασή της στις 12/11/2011, απέρριψε τις ενστάσεις που έγιναν με σκοπό να αποκλείσουν την Παράταξή μας, την Επιχειρηματική Αναγέννηση Μαγνησίας, να συμμετέχει στις επιμελητηριακές εκλογές.

Η απόφαση αυτή, δεν είναι μόνο μια δικαίωσή μας, μια δικαίωση του αυτονόητου, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια ουσιαστική καταδίκη όσων, προβάλλοντας αβάσιμα τυπικά δήθεν κωλύματα, επιχείρησαν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να επιβιώσουν στις εκλογές με αποκλεισμούς και πλάγιες σκοτεινές μεθοδεύσεις.

Ο πανικός από τα αναμενόμενα εκλογικά αποτελέσματα, τους οδήγησε σε αντιφάσεις, που τελικά τους αποκάλυψαν. Η παράταξη της απερχόμενης διοίκησης υπό τον κ. Πλαστάρα, δια του στελέχους της κ. Μπουρούνη, επιχείρησε να υποκλέψει την υπογραφή συναδέλφου μας σε ένσταση σε βάρος μας.

Όταν ο συνάδελφος αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι το κείμενο που υπέγραψε δεν ήταν «για το καλό του κλάδου» όπως του είπαν, απέσυρε αμέσως την ένστασή του και αποκαλύφθηκε έτσι το «μεγαλείο» του κ. Μπουρούνη, του κ. Πλαστάρα και της παράταξής τους:

Δεν τόλμησαν οι ίδιοι να υποβάλουν ένσταση, αλλά το επιχείρησαν με πλάγιες και απαράδεκτες μεθοδεύσεις που αναδεικνύουν το σκοτεινό τρόπο που λειτουργούν.

Ο κ. Μπασδάνης, ένωσε τις δυνάμεις του με την παράταξη του κ. Πλαστάρα καταθέτοντας κι αυτός ένσταση σε βάρος μας χρησιμοποιώντας τα ίδια σαθρά επιχειρήματα, σε πανομοιότυπο κείμενο.

Προκειμένου να αμυνθούμε στην κατάσταση αυτή, καταθέσαμε κι εμείς, τελευταίοι, ένσταση σε βάρος τους, αναδεικνύοντας τυπικά κωλύματα που έχει η συμμετοχή τους στις εκλογές, θέλοντας έτσι, πάνω απ’ όλα, να δείξουμε ότι οι εκλογές δεν κρίνονται από τυπολατρικές μεθοδεύσεις, αλλά από την ψήφο των ίδιων των μελών του Επιμελητηρίου.

Όταν αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις επιμελητηριακές εκλογές, γνωρίζαμε καλά με ποιους έχουμε να κάνουμε και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζαμε καλά ότι πηγαίνοντας κόντρα σε ορισμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα τους χαλούσαμε τα σχέδια κι έτσι ο προεκλογικός δρόμος δεν θα ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Μας πολεμούν καθημερινά με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο.

Έμαθαν εδώ και 10 χρόνια, να διοικούν ένα επιμελητήριο που λειτουργεί για τους λίγους και για συγκεκριμένους σκοπούς πέρα από τον θεσμικό του ρόλο.

Έμαθαν εδώ και 10 χρόνια να βολεύονται στην αδράνεια και το τέλμα.

Έμαθαν και 10 χρόνια να διοικούν το επιμελητήριο για να εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα και να κάνουν δημόσιες σχέσεις.

Ξέρουν πλέον καλά ότι το πάρτι τελείωσε και αγωνίζονται με κάθε τρόπο να μην ξημερώσει η νέα μέρα στο επιμελητήριο.

Ε, λοιπόν τέρμα!
Δεν θα τους περάσει!

Ό,τι και να κάνουν, όποια μέσα και να μεταχειρισθούν, οι επιχειρηματίες της Μαγνησίας έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

Η Επιχειρηματική Αναγέννηση Μαγνησίας, είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη εγγύηση για το Επιμελητήριο των πολλών και όχι των λίγων.

Είμαστε η φωνή των πολλών, θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε την ελπίδα πράξη, θα νικήσουμε.

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει