Διπλή καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στο ΒΟΑΚ

[ad_1]


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023, 18:16

Ηράκλειο: Διπλή καραμπόλα έξι αυτοκινήτων στο ΒΟΑΚ

Καραμπόλα 6 αυτοκινήτων είχαμε στις 16:15 στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου Κνωσσού, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο.

Η σύγκρουση τουλάχιστον για τα τρία από τα έξι οχήματα ήταν σφοδρή με αρκετές υλικές ζημιές, ωστόσο ευτυχώς δεν είχαμε κανένα τραυματισμό,συνεπώς δεν χρειάστηκε να μεταβεί στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τους οδηγούς των εμπλεκομένων οχημάτων στην ουσία συνέβησαν δύο καραμπόλες των τριών οχημάτων ακριβώς στο ίδιο σημείο, αφού το τρίτο με το τέταρτο αυτοκίνητο δεν είχαν επαφή.

Ένας εκ των εμπλεκομένων οδηγών υποστηρίζει πάντως ότι ο οδηγός που προκάλεσε την καραμπόλα έφυγε από το σημείο χωρίς καν να σταματήσει.

Επισης το ένα εκ των έξι οχημάτων αποχώρησε από το σημείο πριν καταγραφει το συμβάν από την Τροχαία που έσπευσε αμέσως στο σημείο, καθώς είναι επαγγελματίας οδηγός ταξί και μετέφερε επιβάτες,αφήνοντας ωστόσο τα στοιχεία του στην διάθεση της Υπηρεσίας.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τους άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου.

Για το συμβάν μίλησε στο newshub.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ανθρωπινη Ασπίδα», Φραγκίσκος Δασκαλάκης, ο οποιος ήταν και αυτόπτης μάρτυρας:

«Γνωρίζουμε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες με οδηγούς στην Κρήτη από κάθε γωνιά του πλανήτη τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Διαφορετική κουλτούρα οδήγησης , μεθυσμένοι,ξενυχτισμένοι και πολλές φορές κουρασμένοι εργαζόμενοι οδηγοί θα κάνουν την λάθος κίνηση.

Το κακό δεν αργεί να γίνει και θα πρέπει να οδηγούμε με πολύ προσοχή ακολουθώντας τους κανόνες οδικής ασφάλειας και κυρίως τα όρια ταχύτητας.Οσον αφορά το συγκεκριμένο τροχαίο έσπευσα στο σημείο και διαπίστωσα ότι το συμβάν έγινε λίγα μέτρα πριν την απίστευτη καθίζηση λίγο πριν την έξοδο της Κνωσσού,εκεί όπου έχουμε καλέσει αρκετές φορές τους ιθύνοντες να λάβουν επιτέλους τα μέτρα τους!

Θα έχουμε θανατηφόρο ατύχημα εκεί.Εμπειρογνώμονας δεν είμαι αλλά νομίζω ότι ο καθένας μπορεί εύκολα να αντιληφθεί τι συνέβει εκεί και είχαμε την καραμπόλα των έξι οχημάτων,συμβαίνει σε κάθε καθίζηση επί του ΒΟΑΚ με τους οδηγούς (κυρίως τους ξένους που δεν γνωρίζουν τα σημεία αυτά ) να πατάνε τελευταία στιγμή φρένο! Λοιπόν,ας αναλάβουν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους!», επισημαίνει ο ίδιος.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Αυγούστου 2023, 18:19

[ad_2]

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει