Εισιτήρια διαρκείας Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου 2011-2012

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ ανδρών και γυναικών, βόλεϊ γυναικών, όπως και για τους Νέους Αθλητές Νίκης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 50 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00), καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης επιστρέφει στη Β’ Εθνική κατηγορία ύστερα από αρκετά χρόνια και με στόχο να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τη στήριξη του κόσμου της.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και με την παρουσία τους στους αγώνες όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Τέλος, oι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα έχουν έκπτωση από μια σειρά καταστημάτων τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει