Εκδρομή στο Λιτόχωρο για τους Δ’ Χαιρετισμούς στη Μονή Οσίου Διονυσίου

Από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για την Παρασκευή 12/04/2013 στο Λιτόχωρο Πιερίας για να παρακολουθήσουμε τους Δ’ Χαιρετισμούς στη Μονή Οσίου Διονυσίου εν Ολύμπω.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 το πρωί από την Αργαλαστή. Θα επισκεφτούμε την Αγία Παρασκευή Τεμπών και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την παραλία Κατερίνης όπου θα καθίσουμε για καφέ στο νεόκτιστο παραλιακό ξενοδοχείο 5 αστέρων Mediterranean Village.

Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριό Λιτόχωρο και θα γευματίσουμε στις τοπικές ταβέρνες γύρω από την πλατεία ( γεύμα εξ ιδίων).

Μετά, θα αναχωρήσουμε για το Μοναστήρι Οσίου Διονυσίου εν Ολύμπω, 3 χιλιόμετρα πιο πάνω και θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό μουσείο που βρίσκεται εκεί με πολύ αξιόλογα εκθέματα των περασμένων αιώνων.

Στις 18:00 θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία των χαιρετισμών στην εκκλησία της μονής και μόλις τελειώσει η ακολουθία, θα αναχωρήσουμε για Αργαλαστή.

Τιμή για τα μέλη – υποστηρικτές του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, είναι δωρεάν. Για τα μη μέλη η τιμή είναι 15€ / άτομο.

Δηλώσεις συμμετοχής στην κα Ελένη Γιώτη : 6978525599 μέχρι και τις 10 Απριλίου 2013.

Ο πρόεδρος

Στέργιος Παπαϊωάννου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει